Esenyurt’ta Bordür Boyama Ve Yenileme Çalışması

Esenyurt’ta Bordür Boyama Ve Yenileme Çalışması

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki caddeile orta refüjlerde bulunan bordürlerde hem kötü görüntü oluşmasını engellemekhem de geceleri sürücülerin sorun yaşamasının önüne geçmek için boyamaçalışması gerçekleştiriyor.

İlçe genelinde mevcut yollarda bakım ve onarımçalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, kışın yağmurdan yazın ise sıcaklardanetkilenip boyaları aşınan ve silinen bordür taşlarını boyayarak yeniliyor. Ekipler,özellikle gece saatlerinde trafikte yaşanması muhtemel kazaların önlenmesi,yaya ve araç sürücülerinin güvenle yolculuk yapabilmesi için gece rahatlıklafark edilebilecek renklerde bordürleri boyuyor. Sarı ve beyaz renkte boyananorta refüj ve kaldırım bordürleri araç sürücüleri için uyarıcı olurken,yollarda temiz bir görüntü oluşturuyor. Bordür taşlarında yapılan boyamaçalışmasıyla birlikte estetik görünümün de sağlandığı ilçede, boyamaçalışmalarının tüm kaldırım ve refüjlerde tamamlanana kadar süreceğibelirtildi.

Ekipler, İstiklâl Mahallesi Büyük AyazmaCaddesi’nde bordür boyama çalışmalarına devam ediyor.

8dtyIiwp0uybrawux1nsvnke.jpg

lc6schorxsfzapajmIetwyze.jpg

x1pcoedavncqfvljuku3rm5w.jpg

slpbgeIhdcpj4a6xhywce2rq.jpg

cbdwqxeaIamglb5cfnqvu86e.jpg

6xsjkfq9xd5lbngzyzaflh3e.jpg

sqhew8p3ab0Izjqan1rd5y4g.jpg

e1ktrjlsncsgyx3yjIhn7o6b.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.