Esenyurt’ta Cemevleri Muharrem Orucuna Hazır

Esenyurt’ta Cemevleri Muharrem Orucuna Hazır

Esenyurt’taMuharrem Ayı öncesi ibadethaneler temizlendi

Esenyurt Belediyesi, Muharrem Ayı öncesivatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmesi için ilçegenelindeki ibadethanelerde detaylı temizlik çalışması yürüttü.

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleriMüdürlüğü, ilçe genelinde yürütülen rutin temizlik çalışmalarının yanı sıraibadethaneleri de dip köşe temizliyor. Vatandaşların ibadetlerini daha temizbir ortamda yapabilmeleri için çalışan ekipler, yaklaşan Muharrem Ayı öncesiilçedeki cemevlerine giderek ibadet alanlarının yanı sıra cam, kapı, halılar,ayakkabılık ve diğer sosyal alanların temizliğini de yaptı.

İlçemizdekiibadethaneleri temizliyoruz”

İlçe genelindeki ibadethanelerde temizlikçalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleriPersoneli Ramazan Gevrek, “Esenyurt sınırları içerisindeki bütünibadethanelerimizi temizliyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz birortamda yapabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu vesileyle MuharremAyı’nın tüm yurttaşlarımız için hayırla vesile olmasını diliyorum” dedi. 

dphv0w2Ipr6zx1ngmc7iuxyb.jpg

xv94rfljtfwm518cgdsagtjh.jpg

bmm1oagthdvjcgw59zl3xf7l.jpg

ahjfwlgbopwt1ymxzktvuaod.jpg

nukjz90ljeb35niwuv8lzftm.jpg

xscgryaub9chposilmygwz7e.jpg

1ezn4tIf2pg7lcig0mcof6xs.jpg

2kaw8qdrlxvufvebtqiam9nf.jpg

ya2j7qmatfxkzilvmo3hufhp.jpg

3zwlakkavnujm50qtfxhhrrq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.