Esenyurt’ta Cumhuriyetin 99. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Esenyurt’ta Cumhuriyetin 99. Yılı Coşkuyla Kutlandı

GrupSeksendört’ün Şarkılarını Binlerce Esenyurtlu Hep Bir Ağızdan Söyledi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü, Esenyurt’ta büyükbir coşkuyla kutlandı. İki gün boyunca sürecek olan etkinliklerin ilk gününde,Yeni Belediye Meydanı’ndanCumhuriyet Meydanı'na 'Fener Alayı' ve bandotakımı eşliğinde yürüyüş yapıldı. Ardından sahne alan Grup SeksendörtEsenyurtlulara unutulmaz anlar yaşattı.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla Esenyurt’tabirbirinden renkli etkinlikler düzenlendi. İki gün boyunca devam edecek olanetkinliklerin ilk gününde Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’unkatılımıyla Yeni Belediye Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na bando takımıeşliğinde Fener Alayı düzenlendi. DJ gösterileri ile başlayan kutlamalardasahne alan Grup Seksendört'ün şarkılarına binlerce Esenyurtlu hep bir ağızdaneşlik etti.

“Osmanlı da Cumhuriyet de Bizim”

Sahnede yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe vurgu yapanEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Çok güzelsiniz. Bugün burada çok güzel bir etkinlikteberaberiz. Bugün önemli bir gün. Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun.Sizlerin huzurunda Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vesilah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. Biz öyle güzel bir ülke emanetettiler ki yapılan bütün engellemelere rağmen 99 yıldır birlikteyiz. Osmanlı daCumhuriyet de bizim. Hiçbir karanlık bu coğrafyadaki renkleri örtemez. Hiçbirsıkıntı bizim birlik ve beraberliğimize engel olamaz ve el ele tutuştuğumuzsürece hiçbir baskı bizi ayıramaz. Dünyanın en renkli ülkesindeyiz. En çoksaygıyı içinde barındıran ataların evlatlarıyız. İnşallah 100. yılda da birlikve  beraberliğimiz daim olacak” dedi.

“Çok Heyecanlıyız”

Grup Seksendört’ün bateristi Serter Karadeniz, “Çok heyecanlıyız, birazdan sahneye çıkacağız. 29 EkimCumhuriyet Bayramı'mız kutluolsun” diye konuştu.

Koray Avcı Esenyurtlularla Buluşacak

30 Ekim Pazar günüEsenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek olan etkinliklerde DJ gösterisininardından 20.30’da sanatçı Koray Avcı sahne alacak.

z3dxljmcbqn1egg2sv0u6wci.jpg

ltqkvxjprjetnbpo4cdgbgho.jpg

o7zh8kjif2nmdhaebwnkgdlj.jpg

2fvt69kraI8hgpotjwuxzzlg.jpg

rpnobobmcjetxlvvplcugark.jpg

plfrew9onmdx4ymwoyn0zk3d.jpg

uxhrlvtgpudvr6isylebhqpk.jpg

b1w74egdz6fvqmry0s2tpxma.jpg

f9feojbxeytap6hpgsh12xl0.jpg

y8afomp6hwd1mkdh4qIe0ob2.jpg

6r4ghpr8ldnwea2fhxbfplg1.jpg

10peIn3taha8zhsybskirwfv.jpg

hgfdenye7isgopswbkkb0mv3.jpg

q5kkusvnmzxoe9gpngo3c8m6.jpg

gedom4kfscvxy8Isvahnj259.jpg

dxa1ltvrfa6jerbl9otqqzn7.jpg

1jwvjb8x7drr4qtqyy2mfacs.jpg

75p1hvq06ofq3ywcnynixguo.jpg

q23eosfryIenithv50y8odcw.jpg

a0ocIr8ne1gtpkndvk6hsbvy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.