Esenyurt’ta Engelli Gençler İçin Temsili Asker Eğlencesi

Esenyurt’ta Engelli Gençler İçin Temsili Asker Eğlencesi

Esenyurt Belediyesi, askere gitmek isteyenengelli gençler için temsili asker eğlencesi düzenledi. Özel gençlerin sahnealdığı gecede asker adaylarının ellerine kına yakıldı.

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki özel gençleriçin temsili asker eğlencesi düzenledi. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’ndeyapılan temsili asker eğlencesine Belediye Bakan Yardımcısı Halis Şimşek,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Esenyurt temsilcileri, Engelsiz Sanat Derneği,Esenyurt Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve çok sayıda engelli bireyin ailesikatıldı. İBB Mehteran Takımı ve Esenyurt Belediyesi’nin Engelsiz Sanat Atölyesi’ndeeğitim alan kursiyerlerin sahne aldığı programda şarkılar eşliğinde gösterileryapıldı. Kına eğlencesinde Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü GünnurYıldırım ve asker aileleri gençlerin avuçlarına kına yaktı. Bir günlük askerlikgörevi yapmak üzere engelli çocuklarını askere uğurlayacak olan anne ve babalar,kına yakılırken duygulu anlar yaşadı.

“BirlikteÇaba Göstermeliyiz”

Geçmişte Esenyurt’taki plansız yapılaşmadandolayı engelli bireylerin de göz ardı edildiğine değinen Belediye BaşkanYardımcısı Halis Şimşek, engelli bireylerin günlük yaşamlarındaki zorluklarıdile getirdi. Merkezî yönetim ile yerel yönetimlerin engelliler için el elevererek çalışma yapması gerektiğini ifade eden Şimşek, “Yaşamı daha kolay, dahayaşanabilir hale getirmek için birlikte çaba göstermeliyiz” dedi. 

zr4mwcfjw7beebatoy8jiq6I.jpg

prqt2vlzjdtu6wmffc8hpw4h.jpg

nydcatawoom4sjqebkpyhlzI.jpg

m7vry4fhmgbokklrw2twjs6n.jpg

wpmjgi8tehhosunebfl2z4oa.jpg

qbdakmzcrgemswcndfbjzvty.jpg

2gketpyh4dj1tsxeq96closp.jpg

0yfgba7wzv3j5sqytomjIrxe.jpg

3w6zc2bherip9edvnsjow15o.jpg

fkg0l3zqc5brms2vnulwfjem.jpg

gpe15czue2lqkiaw07zdvtny.jpg

j7yzcvelrf18shgmjcvqpgo3.jpg

l0nbf3egaoxyjspt8jmqmie6.jpg

zfqq8zyjo1gdsumu9h5mewco.jpg

75cx3ubvfxjyyman6lrr8jeh.jpg

x5rt2e6fdwtoy13v0msl4jjw.jpg

ta4y5miccgxnk9tfqlrjId1q.jpg

1vqjg2se3oaeldrwi0ouw6nm.jpg

9yhuqw3krvsocxgpuaz0sInt.jpg

dzwnrcjpehgwcf2o3l9sqgav.jpg

hcmsmlkey2x4pj6zt7afuw31.jpg

dl13u9mir5706x8jrpnyfyln.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.