Esenyurt’ta Engelli Gençler İçin Temsili Asker Eğlencesi

Esenyurt’ta Engelli Gençler İçin Temsili Asker Eğlencesi

Esenyurt Belediyesi, askere gitmek isteyenengelli gençler için temsili asker eğlencesi düzenledi. Özel gençlerin sahnealdığı gecede asker adaylarının ellerine kına yakıldı.

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki özel gençleriçin temsili asker eğlencesi düzenledi. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’ndeyapılan temsili asker eğlencesine Belediye Bakan Yardımcısı Halis Şimşek,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Esenyurt temsilcileri, Engelsiz Sanat Derneği,Esenyurt Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve çok sayıda engelli bireyin ailesikatıldı. İBB Mehteran Takımı ve Esenyurt Belediyesi’nin Engelsiz Sanat Atölyesi’ndeeğitim alan kursiyerlerin sahne aldığı programda şarkılar eşliğinde gösterileryapıldı. Kına eğlencesinde Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü GünnurYıldırım ve asker aileleri gençlerin avuçlarına kına yaktı. Bir günlük askerlikgörevi yapmak üzere engelli çocuklarını askere uğurlayacak olan anne ve babalar,kına yakılırken duygulu anlar yaşadı.

“BirlikteÇaba Göstermeliyiz”

Geçmişte Esenyurt’taki plansız yapılaşmadandolayı engelli bireylerin de göz ardı edildiğine değinen Belediye BaşkanYardımcısı Halis Şimşek, engelli bireylerin günlük yaşamlarındaki zorluklarıdile getirdi. Merkezî yönetim ile yerel yönetimlerin engelliler için el elevererek çalışma yapması gerektiğini ifade eden Şimşek, “Yaşamı daha kolay, dahayaşanabilir hale getirmek için birlikte çaba göstermeliyiz” dedi. 

bhglv0xr9m3yq85kdsIxeib6.jpg

cetawhojlxgbfr4uI8pspf0v.jpg

wlk4ydkgsl6zabdsjpjqvi7a.jpg

hvbhgqrkvjilzsuxcztnefp3.jpg

238dtzm6iug5ljy7zsakr9br.jpg

rqnyfgmdwrzb916cuy2xmoke.jpg

ab8bnk7cmgte1srplj3wdqtI.jpg

fy2w9v8ocptinI6eswdgo5af.jpg

nleskxb06onjzowcifq3hyq9.jpg

sv3nozxmai2pcl9qtqeoh4tg.jpg

qvrf6ujpydxgikkbl9ncc71I.jpg

debw9zhlcvr8dibnos3lmfq1.jpg

gatznu8wcxi0pck3j6hx2bdn.jpg

afhcnyik0xf6gb7teozypsvh.jpg

yjdcoIn5moqepgfi2xakbvwk.jpg

bui4kxbmpyky6vrjgcocw9he.jpg

zvnngbtprdwlaa1qm830u4yd.jpg

saqp7vtkrbmchbj24fnmhryd.jpg

kwow8uynqhfjmtvsrkqlczb7.jpg

dz4ag5wgIwn26o1hdi3jtzxp.jpg

id2upmrotbycqxmwbfv7qtsg.jpg

sjisxml6hbq90rhIddy8vanv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.