Esenyurt’ta Engelli ve Yaşlılar Sandıklara Taşındı

Esenyurt’ta Engelli ve Yaşlılar Sandıklara Taşındı

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki engelli ve 65 yaş ve üzeri hastavatandaşların oy kullanacakları okullara ulaşımını sağladı. Ambulans ve asansörlüengelli araçlarıyla sandık başına getirilen vatandaşlar, oylarını rahatlıklakullandı.

Esenyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem MilletvekiliSeçimleri'nde engelli ve yatalak hastaların vatandaşlık görevlerini yerinegetirmeleri için seferber oldu. Ambulans, hasta nakil aracı ve asansörlüengelli araçlarıyla okullara getirilen vatandaşlar, oylarını kullandı. Belediyebünyesindeki 60 sağlık personelinin görev aldığı bu hizmetle, nakil araçlarıylaönceden başvuru yapan 348 vatandaşa ulaşım imkânı sağlandı. Engelli ve yaşlılariçin tüm imkânları seferber eden ekipler, oy kullanma işlemlerini tamamlayanvatandaşları evlerine bıraktı.

“348Vatandaşımıza Hizmet Verdik”

Engelli ve yaşlı vatandaşların oylarını rahatlıkla kullanabilmesiiçin tüm sağlık personellerinin gün boyu hizmet verdiğini söyleyen Esenyurt BelediyesiSağlık İşleri Müdürü Halil İbrahim Çalış şöyle konuştu: “Seçim sürecindevatandaşlarımızın oylarını kullanabilmeleri için bir koordinasyon merkezioluşturduk. Bu merkezimizde 7 ambulans, 3 asansörlü engelli aracı ve 13 tanehasta nakil aracımızla sabah 07.00 saatlerinden itibaren hizmet vermeyebaşladık. Bugün 348 vatandaşımıza hizmet verdik. Evlerinden alıp oy kullanmayagötürdüğümüz vatandaşlarımızı tekrar evlerine bıraktık.”

“Bu HizmetOlmasa Oy Kullanamazdım”

Aldığı hizmetten dolayı Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür eden ÖmerArslan, “Çok memnunum. Bu hizmet olmasa oy kullanmaya gidemezdim. Allah razıolsun. Ben Kemal Bey’den çok memnunum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi. SibelGüngör ise “Allah razı olsun. Verdiği hizmetler dört dörtlük. Yaşlılarımıza, engelliinsanlarımıza yardım ediyorlar. Belediyenin tüm çalışanlarına çok teşekkürediyorum” diye konuştu.

m2awrcfuxytlogoqhmglvj7h.jpg

lyy4n6kcfb1bxczlzvfm52ep.jpg

kpuicxrqevsaaffmhg5btsl4.jpg

klcrjnvvjbboneohsylxzum0.jpg

ehavckhvxbgIp8jomlkqtuq1.jpg

al4txodj0wwnqhcym8g3daiu.jpg

1pi3tpcxfvkejfj974ayv5l6.jpg

tofdzp3fzxiaq0Ikm6lj28c9.jpg

ee3cnzl0dgx8irkyhjubptfv.jpg

womrdqwby4xflvgkimqez06u.jpg

spaiw7nd9uvedyybfhpIkc06.jpg

67s5ijnd9apymtlcp2zfhujt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.