Esenyurt’ta Her Mahalleye Bir Park

Esenyurt’ta Her Mahalleye Bir Park

Esenyurt’ta her mahalleye bir park projesi kapsamında ilçegenelinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye, kendisineait boş arsaları değerlendirerek parka dönüştürürken, bir yandan vatandaşlarınnefes almasını sağlıyor diğer yandan da çocukların güvenle oyun oynayabileceğialanlar oluşturuyor.

 

Esenyurt Belediyesi’nin başlatmış olduğu her mahalleye bir park projesikapsamında İstiklâl ve Akçaburgaz Mahalleleri de parklarına kavuşmuş oldu. Belediyeekipleri ilçe genelinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söylerken,çocukların güvenle oyunlar oynayabileceği ortamlar oluşturduklarını ifade etti.Çalışma ile Esenyurt’un yeşil alanlarının arttığının da altını çizenyetkililer, yetişkinlerin de sosyalleşeceği bu parklarda spor ve yürüyüşleriniyapabileceklerini belirtti.

 

 “Vatandaşlarımız Nefes Alabilecek”

Esenyurt Belediyesi Peyzaj Mimarı Deniz Karakoç yapmış olduklarıçalışmalarla ilgili; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak mahalle parklarımızınyapımına başladık ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şu an İstiklâlMahallesi’nde yapılan parkımızda bulunuyoruz. Bir yandan parkımızın çevreduvarları yapılırken diğer yandan içerik düzenlemeleri devam ediyor. Kısa birsüre sonra çalışmalarımız tamamlanmış olacak. Projeyi tamamladığımızda ise Esenyurt’ta parkı olmayan mahalle kalmamışolacak.’’ dedi

xkbmqw2f7osz1qolehaytf4y.jpg

gyo7bplaw9bff6eacxnkh2nh.jpg

eqqt9okzscpkowdjga1aubhx.jpg

m2kfIfn1ncwcz6rrxjuoagwb.jpg

cmo9r8ywz2zli5cbjxp7dsgr.jpg

qpvgcrukfo2ddxahqnsni1zt.jpg

9n7moqoxmc4tzcpfgerbfjsd.jpg

vsceo5t4jjpogxneuhsmk6hf.jpg

thbi9euy3lokqw2s8wvcbx7z.jpg

6zxqvjuzon4kcgmv9yhnw0pf.jpg

azeattduqpo14wvi9hnuxwlj.jpg

qs7uwwl1oy2pxfktekfgjzrs.jpg

b2Ix9xzadjsrqm7o3sz0wtpy.jpg

nux6omqbIwmzhtdfizkvarkh.jpg

hdfoaqsp4jz0bkhta9mufIz1.jpg

t5f7eqwozjjacutcgeoglyIu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.