Esenyurt’ta Kaçak Kurban Kesimine Geçit Yok

Esenyurt’ta Kaçak Kurban Kesimine Geçit Yok

Vatandaşların kurban ibadetlerini sağlıklı bir ortamda yerinegetirebilmesi için çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, kaçak kesimlerekarşı drone ile denetim yaptı. Tespit edilen adreslere zabıta ekipleriyönlendirilerek, sokakta kurban kesimi engellendi.

Esenyurt Belediyesi, Kurban Bayramı’nın gelmesi ile birliktevatandaşların ibadetlerini güvenli bir ortamda yerine getirebilmesi içinçalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, kesim alanları dışında sağlıksız bir şekildeyapılan kaçak kesimlere karşı Drone ile denetim gerçekleştirdi. Tespit edilenadreslere giden motorize ekipler, sağlıksız bölgelerde yapılan kurban kesiminiengelledi. İlçe genelindeki çalışmalarına devam eden ekipler, bayram boyuncamesai yaparak uygunsuz alanlarla kurban kesilmesinin önüne geçecek.

Sağlık ÇalışanlarıBayram Nöbetinde

Sokaklarda kaçak kesime izin vermeyen Esenyurt Belediyesi, bünyesindeki8 kesimhanede de olası yaralanmalara ilk müdahaleyi yapmak için sağlık ekibi veambulans bulundurdu. Herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için belediyeninsağlık personelleri bayram boyunca nöbette olacak.

“Hekimler SahadaHazır Bekliyor”

Vatandaşların ibadetlerini sağlıklı bir ortamda gerçekleştirebilmesiiçin sahada çalışmaların sürdüğünü belirten Tarımsal Hizmetler Müdürü HaşimBaki, “Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt’un önderliğinde bir aydan daha fazla birsürede toplantılar yaparak kaliteli hizmet gerçekleştirme çabasındayız. Sekizkesimhanede hizmetimiz mevcut. Eğitimli kesim ekipleri tarafından kesimleryapılıyor. Hayvanlardan insanlara bulaşabilecek hastalıkların tespiti için deveteriner hekimler sahada hazır bekliyor. Çevre sağlığı için de ilaçlama vekireçleme çalışmaları yapılıyor” dedi.

nujnwkapadyxlty6iomp4vx2.jpg

7ybv18twqgemsoudjzrpq5sn.jpg

crz8w3sqhp2yztgmxdnra1n0.jpg

vwqqh48r1jutfwaklodgx2pg.jpg

gI4yto3ft6wd7hrjnlo9sb0v.jpg

lehIdx7znjvra04gmsbtnfdx.jpg

sqtcvmpqrerwi5yj8exadgj4.jpg

2vdgtcr7mhqqI8wzj3gfp015.jpg

few8z4coltkujr6vhx3xcIqn.jpg

qjmbowkvum75vfoheuye0xyf.jpg

vih3cryaxbng8kt4zzuqs6xn.jpg

beIaxmz47sslvcdy3w8fefzp.jpg

ouqzt3gl2ob76xssuzacftx9.jpg

lnp0anoxmbygq76gs4opjtuz.jpg

8eokagwtr3vxvkbzpjha0cjm.jpg

hgwvd2xmrt9spq0eru4oabbq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.