Esenyurt’ta Kültür Sanat Dolu Bir Ocak Ayı Programı

Esenyurt’ta Kültür Sanat Dolu Bir Ocak Ayı Programı

Esenyurt Belediyesi’nin sanat dolu ocak ayı programı açıklandı. Belediye, 2024'ün ilk ayında unutulmaz kültür sanatetkinlikleriyle dolu bir program sunuyor! Konser, tiyatro ve sinema tutkunu yetişkinlerieşsiz içerikler beklerken, yarıyıl tatiline girecek olan minikler için dehazırlanan programlar takvimde yerini aldı.

Esenyurt Belediyesi, 2024 yılının ilk ayına iddialı bir girişyaparak açıkladığı ocak ayı etkinlik takvimi ile birbirinden değerliçalışmaları Esenyurtlu vatandaşlarla buluşturmayı hedefliyor. Belediyeninhazırlamış olduğu “Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Takvimi” ilçedeyaşayanları konser, tiyatro ve sinema alanlarında birbirinden güzel yapımlarlabuluşturacak. Sömestr tatiline girecek olan çocukların da unutulmadığıçalışmada, ilçede yaşayan öğrencilerin yarıyıltatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için bir dizi etkinlik programı hazırlandı.Her gün farklı bir etkinliğin yer aldığı takvimde, Esenyurtlu minikler hemeğlenecek hem de kültür sanatla dolu iki hafta geçirecek. 

Programda Neler Var?

Düzenlenen etkinlikler kapsamında 9 Ocak’taEsenyurt Kültür Merkezi’nde başlayacak Âşıklar Gecesi Özel Programı’nınardından, Şehit Erol Olçak Kültür Merkezi’nde Yasemin Yalçın, İlyas İlbey gibi ustatiyatrocuların yer aldığı “Her şey Bedava” isimli tiyatro oyunu izleyiciylebuluşacak. Sanatseverlerden tam not alan “Çetin Ceviz” isimli yetişkintiyatrosunun gösterime sunulacağı programın hemen ardından yine bir yetişkinoyunu olan “Haççenin Hecesi” isimli tiyatro oyununun gösterimi yapılacak. Yarıyıltatiline giren çocukların da unutulmadığı etkinlik programında “SömestrŞenliği” ile eğlenecek olan minikler: “Pinokyo”, “Büyülü Yastıklar ve ZeytinÜlkesi Masalı” gibi tiyatro oyunlarıyla ufuklarını genişletecek. Ayrıcaçocukların beğeniyle izlediği animasyon film gösterimleri ocak ayı takvimindebelirlenen günlerde yerini aldı.

ronpxbw0uozcgzpu9yIcthks.jpg

gverkuvfIfqozxu2s7bathnj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.