Esenyurt’ta Ramazan Coşkusu Abdurrahman Önül Konseri İle Sona Erdi

Esenyurt’ta Ramazan Coşkusu Abdurrahman Önül Konseri İle Sona Erdi

Esenyurt Belediyesi, Ramazan etkinliklerinin son gününde İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önül'ü Esenyurtlularla buluşturdu.

Esenyurt Belediyesi’nin ‘On Bir Ayın Sultanı’ Ramazan ayında Esenyurtluları aynı manevi iklimde buluşturarak Eski Belediye Bahçesi’nde düzenlediği etkinlikler, Abdurrahman Önül'ün ilahi konseri ile sona erdi. Renkli ve eğlenceli Ramazan etkinliklerinde tasavvuf müziğinden gölge oyunlarına, çeşitli gösterilerden söyleşilere kadar Esenyurtlulara Ramazan ayının huzuru yaşatıldı. Ramazan ayı boyunca düzenlenen oyun alanı ile çocukların gönüllerince eğlenmelerinin yanı sıra vatandaşlara her türlü hizmetin sunulduğu Ramazan Çarşısı’nda ise belediye bünyesindeki EMEĞİM ve Güçlü Kadınlar Kooperatifi kursiyerlerinin ürettiği el emeği ürünler de büyük ilgi gördü. Ramazan etkinliklerinin son gününde de yüzlerce Esenyurtlu aynı manevi coşkuyla On Bir Ayın Sultanı’nı uğurladı.

“Esenyurt’u Seviyoruz, İyi Ki Burada Olduk”

Ramazan etkinlikleri hakkında konuşan Abdurrahman Önül, “Pandemiden dolayı insanlar sıkılmış ve bunalmıştı. Bu Ramazan’da insanların yüzüne bir mutluluk ve huzur geldi. Bu etkinlikler iyi ki oldu. İnsanlarımızın ihtiyacı vardı. Esenyurt’u seviyoruz, iyi ki burada olduk” dedi.

 

gqmjy684wd3avnculzcfkg7b.jpg

7pqln4zthrkesakjnzwl85cm.jpg

c5uw0ktcxumbemn1zhrsj8v6.jpg

qk6rosrjxfaa3npIgdhfvoxu.jpg

vafxm4jz852xcy306ugnylwl.jpg

fdIoaepugj9tpdmbh7xvsbix.jpg

xt6qi7hoz5rgn4mhlnsa2yqx.jpg

ibIschl2pcwo5j7emmqtkyzs.jpg

dyIw2xdhntwllsvbz5hz7cqm.jpg

ediqmt1bnlskrujc5hoayjla.jpg

vgqtphe2v4oyh0j7zrbc3xle.jpg

s1ivxl8thfwlzoseeyfxogb2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.