Esenyurt’ta Şampiyonluk Birlik Ve Beraberlikle Kazanıldı

Esenyurt’ta Şampiyonluk Birlik Ve Beraberlikle Kazanıldı

EsenyurtBelediyesi’nin, Esenyurt İl Dernekler Birliği Platformu İle Birlikte 10.Sunu Düzenlediği ller Arası Futbol Turnuvası' Final MaçıGerçekleşti. Kıyasıya Rekabetin Birlik Ve Beraberlik Hissiyle Yaşandığı FinalMaçında Tokat İl Derneği Futbol Takımı, EldeEttiği 5-3’lük Skorla Şampiyon Oldu. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, İlginin Yoğun Olduğu Turnuvada Birlik Ve Beraberlik Çağrısı Yaparak“Güzellik Burada!” Dedi.

Esenyurt’ta şampiyonluk rüzgarı esti. EsenyurtBelediyesi’nin Esenyurt İl Dernekler Birliği Platormu ile ortaklaşa düzenlediği‘10. Futbol Turnuvası Final Maçı’, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’ndagerçekleşti. Turnuvada finale kalan Tokat İl Derneği Futbol Takımı ile Kars İlDerneği Futbol Takımı’nın kıyasıya rekabeti, heyecanlı anlara sahne oldu.Açılış vuruşunu Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, AKP İstanbulMilletvekili Şamil Ayrım ve Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’unyaptığı final maçında Tokat İl Derneği Futbol Takımı, 1-1 beraberliğin ardından penaltılarauzayan maçın sonunda elde ettiği 5-3’lük skor ile şampiyon oldu. Maç sonundaEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, şampiyon Tokat Futbol Takımı ile kupa kaldırırkenturnuvada ikinci olan Kars Futbol Takımı'na da madalyaları takdim edildi. Çok sayıda siyasi parti yöneticisininbulunduğu turnuvada asıl amacın dostluk olduğu, sahayı dolduran herkes tarafından hissedildi.Başkan Bozkurt turnuvaya katılım sağlayan il dernekleri başkanlarına tek tekplaket takdim ederken, Esenyurt İl Dernekleri Başkanı Orhan Onur dakatkılarından dolayı Bozkurt’a plaket takdim etti. İlginin yoğun olduğu heyecandolu final maçına AKP İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, MHP MYK Üyesi GökhanTürkeş, CHP İl Başkan Yardımcısı Server Gökmen, CHP Esenyurt İlçe BaşkanıHüseyin Ergin, CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır, MHP Esenyurt İlçeBaşkanı Halil Kaval, HDP Esenyurt İlçe Başkanı Ercan Sağlam, DEVA PartisiEsenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, Demokrat Parti Esenyurt İlçe Başkanı AliAtmaca, Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Ender Esiner, Gelecek PartisiEsenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay, Yeniden Refah Partisi Esenyurt İlçeBaşkanı Selçuk Güneş, Memleket Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Tanju Karakuş,Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, İstanbulspor Başkanı EcmelSarıalioğlu, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Hanifi Kaya, Belediye BaşkanYardımcıları, siyasi parti yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, basınmensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“FarklılıklarıDoğru Anlayabildiğimiz Kadar Güçlü Ve Mutlu Oluruz”

Turnuvaya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluolduğunu belirten Başkan Bozkurt, birlik ve beraberliğin öneminin altını çizerek, “Türkiye’nin birliğeberaberliğe ihtiyacı var, Esenyurt’un daha çok var, çünkü hem Türkiye’nindeğişik bölgelerinden gelen vatandaşlarımızla oluşan bir kent hem de dünyanınbirçok değişik ülkesinden gelen insanların farklı dili konuştuğu bir kent.Dolayısıyla birliğimizi beraberliğimizi ne kadar çok güçlendirirsek o kadar güçlü oluruzdiye düşünüyorum. Anadolu coğrafyası bu mirasla güçleniyor, bunu bizim birazdaha beslememiz lazım. Koşullar bazen bozulabilir ama ne olursa olsun bizimbirliğimizi beraberliğimizi güçlendirmeyi ihmal etmememiz lazım. Bugün de güzelbir birlik oldu. İl Dernekler Birliği üyesi arkadaşlarımız sağ olsun,organizasyonun başından beri birlik beraberlik içinde, adaletli bir şekildeorganizasyon üstlendiler. Bugüne kadar sorunsuz sayılabilecek niteliğe gelindi.Bundan sonraki süreçlerde de bunu güçlendirerek ülkemize ve bu coğrafyaya olanborcumuzu ödemiş olacağız. Biz farklılıklarıne kadar doğru anlayabilirsek o kadar çok mutlu ve güçlüolabiliriz diye düşünüyoruz, temel felsefemiz bu. Bugün siyasi partilerintemsilcileri burada, farklı bölgelerin insanları burada, güzellik burada. Onunbir parçası olduğumuz için bu organizasyonu düzenleyen tarafta olduğumuz içinçok mutluyum” ifadelerini kullandı.

 

 

“BuSeneki Turnuvayı Birlik Ve Beraberlikle Bitirdik”

Esenyurt İl Dernekleri Platformu olarakçalışmalarını özveriyle sürdürdüklerini söyleyen İl Dernekleri Başkanı OrhanOnur, “Esenyurt iller arası futbol turnuvasına bu sene kırk dernekle başladık,finale Tokat ve Kars illerimiz kaldı. Bizim oynadığımız bütün maçlar amatörtakımlardan aşağı değildi, çok güzel maçlar oldu. Bizim il dernekler birliğibaşkanlarımız mükemmel bir özveriyle yardımcı oldular. Bu sene ve bugün dekardeşlik, birlik ve beraberlik içinde bir futbol turnuvamızı bitirmişoluyoruz” diyerek başta Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt olmaküzere turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti.

“BuBirliktelik İçerisinde Esenyurt Belediyesi’nin Muhteşem Bir Gücü Var”

Şampiyonluk sevinci yaşayan Tokat İl DerneklerBirliği Başkanı Sadık Aksoy, “Çocuklarımız muhteşem bir maçtan sonra Kars’akarşı penaltılarla galip geldi. On yıldır, İl Dernekler Birliği FutbolTurnuvası yapılıyor. Başından beri olduk, üç kere final oynadık, ilk defaşampiyon oluyoruz. Ayrı bir duygu tabii. Ben burada il derneklerinin yapısınadeğinmek istiyorum, il derneklerinde gönül birlikleri var. Kars’ındanEdirne’sine kadar tüm illerin içinde olduğu bir platform. İçinde kardeşlik vesevgi var. Hiçbir ayrım yok, çok kucaklayıcı bir tablo var. Bu birliktelikiçerisinde Esenyurt Belediyesi’nin muhteşem bir gücü var. Aldığımız muhteşematmosferle, tüm dernekler bu gücü pozitif yönde kullandı. Biz bu sene iyi birkadro kurduk, o kadroyla da şampiyon olduk. Maksat şampiyonluk gibi gözükse dedostluktu. Biz bu dostluğun yıllara yansıması adına aracılık yaptık, bu anlamdamutluyuz” şeklinde konuştu.

n7jkyxterobulmjt46szlpbd.jpg

6dwbrzdcqvhcxItifysykosk.jpg

rldlefriea1m0pkyfcutstxk.jpg

wtuh7aycezg4va1hfcr8jrjo.jpg

I46zfhvfotsrhtybvmwuill0.jpg

awzs5mgeiv30xxghouporc8n.jpg

92exokbwym8qeaIbo4jlugyc.jpg

fypqsIccv57btuufh2t8jjig.jpg

chet3djg1gxnjzrops6vzawy.jpg

arebhpqcdsIlhf8nmj1g4x0b.jpg

u8qw4ovewlst59nbcgybjdfz.jpg

wmtjigrrgfsujd75dhhnkzc0.jpg

qsup3syzcf0g7ljwhrzkvIkv.jpg

vluapqh2jwzwcrk5myyxedga.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.