Esenyurt’ta Sorunlar Yeşillendirmeyle Çözülüyor

Esenyurt’ta Sorunlar Yeşillendirmeyle Çözülüyor

Esenyurt’a yapılan çevre düzenlemeleriyle,belirlenen bölgelerde hem trafik sorunlarının önüne geçiliyor hem de ağaç dikimçalışmaları gerçekleştiriliyor.

İlçe genelindeki çevre düzenlemelerine devameden Esenyurt Belediyesi, sorunları yeşillendirme çalışmalarıyla çözüyor. Bukapsamda Akevler Mahallesi 1063. ve 1058. sokaklarda yapılan çalışmalarda,kaldırıma park edilerek trafik sorunu oluşturan araçların önüne geçmek içinağaç dikimi gerçekleştirildi. Dikilen ağaçlarla hem oluşabilecek trafiksorunları ortadan kaldırıldı hem de daha yeşil bir çevre düzenlemesi sağlandı.

“Yeşillendirmeyleberaber yanlış park etmeyi engelledik”

İlçede ağaç dikim çalışmalarına hız kesmedendevam edeceklerini belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğü sorumlusu Suna Kahveci, “Bubölgedeki kaldırıma çok fazla araç park ettiği için yayaların geçişiniengellemekteydi. Bu konuda bir talep geldi, tespitlerimizi yaptık, ağaçdikimine uygun olduğunu gördük ve ağaç dikimlerine başladık. Ağaç dikerken çevreyiyeşillendirmiş olmakla beraber kaldırıma yapılan yanlış parkları da engellemişolduk. Bu şekilde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ağaç dikimlerinedevam edeceğiz” dedi.

ybv9sIogvxz6rkw2thfojgcd.jpg

7ilrv9Ipptb6otcx2qkdsffr.jpg

3qddvahgzfry0nejlmkpxtby.jpg

fkiqzt01fh6veubqcmtrgl3k.jpg

bpac8svemrjnh91wxcpn0zsr.jpg

mdr9jznfpe8Is1zuurv204ga.jpg

ch4vt6wmof3xqw92bdn5qyva.jpg

r01yqdmxnf4tgIpunedq5b38.jpg

fmowzp2mpt8sbj7dl9qIkqhr.jpg

w6bql0gjeoaqsdc7ih3fvpp2.jpg

40gq8n17dqfcoaczhyxarm3l.jpg

psqrbotjIe9nhgrt87jl1kw2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.