Esenyurt’ta Sünnet Şöleni

Esenyurt’ta Sünnet Şöleni

Renkli Anlara SahneOlan Şölende Yüzlerce Çocuk Gönüllerince Eğlendi

Esenyurt Belediyesi, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği toplusünnet organizasyonunun ardından sünnet şöleni düzenledi. Birçok eğlencelietkinliğin olduğu şölende çocuklar aileleriyle birlikte keyifli bir güngeçirdi. Şölene katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,Esenyurtlu çocuklara nasihatte bulunarak, “Birbirinizi sevin, birbirinize değer verin, asla birbiriniziayırmayın” dedi.

Geçtiğimiz ay maddi durumu elverişsiz olan 2 bin çocuğu özelhastanede modern cerrahi yöntemlerle sünnet ettiren Esenyurt Belediyesi,düzenlediği sünnet şöleni ile çocuklara ve ailelerine keyifli bir gün yaşattı.Eski belediye binasıbahçesinde gerçekleşen şölende Derman Çarşı’da dağıtılan sünnetliklerini giyenyüzlerce çocuk, palyaço ve yüz boyama etkinliklerinin ardından kostüm karakter ve bando takımı eşliğinde hepbirlikte dans etti. Şölene katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, çocuklarlailgilenerek onlara nasihatlerde bulundu. Sahnede konuşma yapan Bozkurt’unçocuklara mikrofon uzatmasıyla etkinlikte renkli anlar yaşandı. Hem ailelerinhem çocukların güzel bir gün geçirdiği sünnet şöleni, Eski Moda Çocuk Konseri ile taçlandı.Etkinliğe, Başkan Bozkurt’un yanı sıra siyasi parti temsilcileri, belediyebaşkan yardımcıları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

“Ortak Bir Paydada,Güzellikte Buluştular”

Şölende çocuklarla ilgilenerek onlara nasihatlerde bulunanBaşkan Bozkurt, “Yolunuzaçık olsun. Şansınız açık olsun. Umarım çok mutlu olursunuz. Birbirinizi sevin,birbirinize değer verin, asla birbirinizi ayırmayın. Tembellik yapmayın,annenizin babanızın sözünü dinleyin. Özgür olun, kendinizi geliştirin. Sizi çokseviyorum” dedi. Bozkurt bu tür etkinliklerin devam edeceğinin altını çizerekşöyle konuştu: “Çocuklarımızın birlik ve beraberlik içerisindeyaşamaları için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu da onlardan bir tanesi. İki bin çocuğumuzu sünnetettirdik. Hem sünnet işlemleri yapıldı hem de bir kıyafet dağıtımı yaptık kibir sonrasında bunu bir şölen haline getirelim. Çocuklar Esenyurt'un önemli birnüfusunu oluşturuyor. Bu tür etkinlikleri her şeyden çok onlar hak ediyorlar.Dolayısıyla bu tür etkinliklerimiz giderek artacak. Çocuklarımızı nasılyetiştirirsek toplum da öyle şekillenir. O yüzden bu birlik duygusunuaşılayarak başlıyoruz. Kökenine, inancına bakmadan her kesimden insan var,güzel olan da bu veortak bir paydada, güzellikte buluştular. Biz de bu organizasyonda onlarıbuluşturduğumuz için çok mutluyuz. Çocuklar bizim geleceğimiz, çocuklarınasahip çıkamayan bir toplumun geleceğine sahip çıkması mümkün değil. Biziminancımıza, geleneğimize göre sünnet de erkeklerde çok önemli, hayırlı uğurluolsun.”

Sosyal Belediyecilik Örneği

Yapılanetkinliğin gelir seviyesi düşük olan aileler için çok önemli olduğunu belirtenMehmet Nuri Sönmez, “Böyle güzel bir etkinlikte Esenyurt’un çocuklarınıbuluşturduğu için SayınBelediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt’a çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızısteril, temiz bir ortamda özel bir hastanede belediye sayesinde sünnetettirdiğimiz için ayrıca mutluyuz. Çocuklar burada bir araya geldi ve mutluoldular. Bunlar sosyal belediyecilikte olması gereken etkinlikler. Bizbunlardan müthiş derecede hoşnutuz. Ayrıca gelir düzeyi düşük olan aileler içinde bir katkıdır, destektir” ifadelerini kullandı.

Oğlunusünnet ettirmenin heyecanını yaşayan Nazan Karabulut ise “Belediyemizden gayetmemnunuz. Yedi senedir buradayım, ne zaman gelsem, ihtiyacım ne olursa olsunkarşılıyorlar. Oğlumu sünnet ettirdim, düğünümüz var, çok teşekkür ederiz”şeklinde konuştu.

yqxkdghn2orimyduc9bzb8ao.jpg

nItxda1qql8fb7mhgcg0kwxr.jpg

vqp6gocrnt7xozn5ejxal3wv.jpg

vgzuftmk2szxiye5047hqtdn.jpg

w35y6btmvIe9lzmrc2qhtdil.jpg

cb0ttr9wxhfmonedwsagzjvp.jpg

4tmajvugs61qbcwpkx0ai9e8.jpg

gs3zexaruf1gab460dwpuijm.jpg

fdzIqvcmflbpw5psjguuiw2e.jpg

7olqpakb2viyw1ypmtnqux5h.jpg

bsv7xItw9cqtk82iamhesedm.jpg

9gkrlu13q2shj5a4clfbwxtp.jpg

g0ur5bd6hovgjfsj4dkcmqrz.jpg

xsefaqkpu4n3Itpjescwdz8d.jpg

o9ubdj4ufxw3r8el0mrqavym.jpg

roijht85rjqxslmn6w1ukpvf.jpg

l5vImtf2rblzybrcqhj3xzop.jpg

zawIuxyroqslw3jcncpmjk9v.jpg

3rmr0jvqfylunisxkvztq8gt.jpg

ngIvhtxz3j6wfinocpr4aedv.jpg

uyt2lguI9lj731gq6fohkx4f.jpg

vcjxddalvtnpI5kbgym97foa.jpg

nmste9xslvqrjyqu8ymav2hz.jpg

qg9rysxfvc6z1fbh3ie5a0e8.jpg

wyh0sfzo6pue371qrqxkgbmk.jpg

fykbI3u4dm7ltyw9rjsxoh2h.jpg

yuitqdcmxt6nyvukahfogkpb.jpg

2ulchnzxrlba65it0v7peb3q.jpg

cwdfc9hqbrnekaz1grn0mjq4.jpg

w60w5Iumpvezjxbsenkgsxru.jpg

lqfomnrupzyigutyfvj4e5q3.jpg

gmzjbts7ojneu9fx0hdxz361.jpg

h7wurdtIf49hulwzr3i8sp6o.jpg

rb9ivjbtymckp4nu28a605Is.jpg

mmnju2I0yzxbqhz8ry1fvojc.jpg

alpchvxroavI4kdrszp6swoy.jpg

gf81ntkx6bdunhhqxdwljmoe.jpg

lpuvqpcaje3bqtb2hraoyl7x.jpg

rahymxplg2z7jrs30vsIlged.jpg

rxtyoj2ytI4ksuihclqfublz.jpg

wue4bxab2cgna0rt5hrvhov1.jpg

mocabgrhgnmt0ltjpnq8qk2v.jpg

owdtygh1kpuxmsyx0rlujo6w.jpg

bg1fdoh8zpywmamagkr3lq9t.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.