Esenyurt’ta Yudum Rüzgârı

Esenyurt’ta Yudum Rüzgârı

Esenyurt Belediyesi’nin il dernekleri ile birlikte düzenlediğiKardeş Kültürler Festivali’nin üçüncü gününde sahne alan sanatçı Yudum, Esenyurtlularatürkü dolu bir gece yaşattı.

Esenyurt Belediyesi’nin ilk dernekleri ile birlikte düzenlediğiKardeş Kültürler Festivali devam ediyor. Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşenfestivalin üçüncü gününde Doğu Anadolu gecesi düzenlendi. Festivale; EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun,Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, il dernek başkanları ve çok sayıdavatandaş da katılım sağladı. Yerel sanatçıların, Doğu Anadolu bölgesine hasbirbirinden eşsiz eserleri seslendirmesinin ardından sevilen sanatçı Yudum, TürküleriniEsenyurtlular için seslendirdi.

“Hem CoşkuHem De Duygu Dolu Anlar Yaşattınız”

Sanatçıya çiçek takdim eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt şöyle konuştu: “Siz bizim kıymetlimizsiniz, bu coğrafyanın güzelinsanlarından birisiniz. Burada güzel türküleri seslendirerek hepimize hemcoşku hem de duygu dolu anlar yaşattınız. Bugün bizimle bir araya geldiğiniziçin size teşekkür ederim.”

“Çok MutluOldum”

Umudun Şehri’nden mutlulukla ayrıldığını belirten Yudum: “O kadarkeyif aldım ki , o kadar güzel bir ortam vardı ki burada. Bu güzel ortamdandolayı çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum, çok keyifli ayrılıyorum buradan.Bu gün beni sevenler buradaydı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. BelediyeBaşkanına da verdiği hizmet ve emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.Gelen tüm Esenyurtluların ayaklarına sağlık.” dedi.

aiy6jrxhtc5bre4mvnl8zqpe.jpg

fye3rg8omkjs6nq4yzae1vmz.jpg

sj6nqocddzmb1iev8fxgn2eh.jpg

yncq4kh8m9zid5y3b10rmjps.jpg

qldhbxgvfzbjwI0gu654jn1f.jpg

hssjz672rj49gxlqqwptgb8p.jpg

ruywluinqj4vmd6Ibbkvgoht.jpg

x725na8yw9oqfvgklbr1mhbz.jpg

Ivvdwfuy2gkartb4lnp9z7jx.jpg

qzwm4rzcyIabqj79sdaeupve.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.