Esenyurt’un Asırlık Çınarları Doyasıya Eğlendi

Esenyurt’un Asırlık Çınarları Doyasıya Eğlendi

EsenyurtBelediyesi’nin ilçedeki 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için düzenlediği ‘DünyaYaşlılar Günü’ etkinliğinde saz çalıp türküler söyleyen asırlık çınarlar,gönüllerince eğlendi.

Esenyurt’tayaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için ‘Dünya Yaşlılar Günü Etkinliği’düzenlendi. Esenyurt Belediyesi’nin Ulu Çınar Sosyal Yaşam Merkezi’ndegerçekleştirdiği etkinlikte, merkeze üye olan yaşlılar tarafından bağlamaçalındı, türküler söylendi, halaylar çekildi. Esenyurt Belediye BaşkanYardımcısı Halis Şimşek’in de katıldığı programda yaşlılara doğum günü sürpriziyapılırken merkezde eğitim gören kursiyerlerin çocukları da onlara kitap okudu.

“Yaşlılarımıza Layık Bir Kent KültürüYaratacağız”

Esenyurt’tayaşlıların hak ettiği kent kültürünü yaratmak ve onların özgürcefaydalanabileceği alanları artırmak için çalışmalar yaptıklarını söyleyenEsenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Halis Şimşek, “Yaşlılarımızın 1 EkimDünya Yaşlılar Günü'nü kutluyorum. Merkezimizde hem yaşlılarımızıntoplu halde doğum günlerini kutladık hem de Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'mizdeeğitim alan kadınlarımızın çocuklarını etkinliğe getirerek onlarla kaynaştırıpbugünlerini kutlamak istedik. Tabii yaşlılarımızın geçmişten gelen çok büyüktecrübeleri var. Bunları çocuklarımıza, gençlerimize aktarmalarını istiyoruz. Çocuklarımızı burayagetirerek o konuda da bir farkındalık yarattık. Yaşlılarımıza layık bir kentkültürü ve yaşam alanı yaratmak da biz yerel yönetimlerin görevi. Esenyurt özelinde onların özgürcefaydalanabileceği alanları artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yapmaya dadevam edeceğiz” dedi.

“Bizi Gençleştirdiniz”

Etkinliğe katılanBektaş Türker, “Bizi gençleştirdiniz, yaşım yarıya indi. Bizibirleştiriyorsunuz. Toplumu kucaklıyorsunuz. Burada güzel bir etkinlik oldu.Esenyurt Belediyesi'ne veSayın Başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu. Dursun Gereken ise şunlarısöyledi: “Sağ olun, varolun. Esenyurt Belediyesi çok güzel bir etkinlik yaptı.”

oz3ogjtfIiacwlw8m1yen7rf.jpg

w7mr1f2kpqldv6b8v5aIntqs.jpg

e7mlvoskeyzrha6nopqusc9w.jpg

lrdsbjh1hqvgatxtzkma3byf.jpg

l6mdw7rjnksxohkthopxwycc.jpg

uo1ltgsr6wf0245ywhazvdxn.jpg

x4stqhbxya2tuvybfn1zgov5.jpg

buymxyrdgcinjp8ezvInchoo.jpg

lIeuw42tmz9apgvjlfnbuyh5.jpg

jrbmrzvI49bttklu1wjife2a.jpg

vjqj08kxofh9Ipzodxtydkrh.jpg

cImsgzvpanetolc7hdjspyjf.jpg

mqeugspeb64y1whfq7fz8zat.jpg

vm8ngxv4oet6gfhs7espjrpa.jpg

7oqzmzxbfypqshb2cjvhognj.jpg

ylzml8dm92kpfpa5cxhrogwx.jpg

f4zqazomd76cn95ynh2v1a0f.jpg

vwjlfb4opyytvxoshhe3rma2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.