Esenyurt’un Kınalı Kuzularına Temsili Asker Eğlencesi

Esenyurt’un Kınalı Kuzularına Temsili Asker Eğlencesi

Esenyurt Belediyesi, askere gitmek isteyen özel gençler içintemsili asker eğlencesi düzenledi. Özel gençlerin sahne aldığı geceye katılanEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, asker adaylarının ellerine kınayaktı.

Askere gitmek isteyen özel gençler, Esenyurt Belediyesi’nindüzenlediği temsili asker eğlencesinde aileleriyle birlikte duygu dolu anlaryaşadı. Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen asker eğlencesi, belediyepersonellerinin sahnede İstiklal Marşı’nı işaret diliyle okumasıyla başladı.Engelsiz Sanat Derneği çocuk dans grubunun performansı ve Esenyurt BelediyesiEngelsiz Sanat Atölyesi kursiyerlerinin müzik dinletisi ile devam edenprogramda, coşku dolu anlar yaşandı. Geceye katılan Esenyurt Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt, asker adaylarının ellerine kına yaktı. İBB müzikeğitmenlerinin sahne aldığı eğlencede Başkan Bozkurt, asker adayları veaileleriyle birlikte dans etti. Esenyurt’un özel kınalı kuzuları haftaya vatanigörevlerini yapmak üzere bir günlüğüne askere uğurlanacak.

“Rahat NefesAlacağınız Olanakları Bulacaksınız”

Özel bireylerleilgili ilçede gerçekleştirecekleri yeni çalışmalara da değinen Bozkurt, şöylekonuştu: “Allah sizin yolunuzu, bahtınızı açık etsin. Özel çocuklarınailelerine çok ama çok teşekkür ediyorum. Allah sizi korusun. Nelerhissettiğinizi ben biliyorum. Biz de kuracağımız tesislerle önümüzdeki yıllardasizin çocuklarınıza yardımcı olmanızın yolunu açacağız. Artık EsenyurtBelediyesi toparlandı, bundan sonra daha çok yatırım yapacak, geçmişinhezimetinden kurtuluyoruz. Bir Geriatri merkezimiz var, orası devreye girincesizin de zaman zaman etkinlik yapabileceğiniz, rahat nefes alacağınızolanakları orada bulacaksınız. Biz hep beraber güzel bir aileyiz, Esenyurtluyuz.Askerlerimize kendimizi emanet ediyorum.”

nkirtfqpb5sg0nfzldy2oqkh.jpg

dwhzjc5ukswdgqvxxpyef263.jpg

abkddzeheIycigp2kgxtof6u.jpg

tia76jbvfcIj0c2dzvm8hhs9.jpg

bgqmt9j8szri7beavy0lfzcs.jpg

kjjuw5hvtlyecnm6m3qe7ykd.jpg

gqzjcu3xh08wnfedpkI5vall.jpg

7glmikbqo5x4cnvvcwgrtns9.jpg

cr9fIet507bnhbdegago4ayx.jpg

bkxdf8crzeyz7sjqvjiavhlw.jpg

f7ldtbp8luy4g1hms2jz5y3c.jpg

lri928nzrqza16sovjh5x0he.jpg

yd4ixlknkf8rhsdzapc6uxc0.jpg

ddsufpIvzakfs2wjv5bmtmyx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.