Esenyurtlu Çocuklar Survivor Parkurunda Hem Güçlendi Hem Eğlendi

Esenyurtlu Çocuklar Survivor Parkurunda Hem Güçlendi Hem Eğlendi

Esenyurt Belediyesi, bünyesindeki kreşlerde eğitim görençocuklara yönelik “Survivor Parkuru” kurdu. Parkurdaki engellerden tek tekgeçen çocuklar, hem kaslarını çalıştırdı hem de eğlendi.

Çocukların fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişimine yönelikçeşitli etkinlikler gerçekleştiren Esenyurt Belediyesi, düzenlediği parkuretkinliği ile miniklere renkli anlar yaşattı. Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ndekioyun ve etkinlik alanında kurulan Survivor Parkuru’nda engellerden geçençocuklar, zihin ve kas gelişimlerine katkı sağlayacak birçok hareketi yaparken,yarış heyecanını da doyasıya yaşadı. Okul öncesi yaş grubu çok sayıdaEsenyurtlu minik, etkinliğin sonunda kupa ve madalyalarıyla hatıra pozu verdi.

“ÇOCUKLARIMIZINGELİŞİMİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUK”

Esenyurt Belediyesi Kreş Müdürlüğü bünyesinde eğitim verenOkul Öncesi Öğretmeni Gözde Memiş, “Bu parkuru hazırlarken çocuklarımızıngelişimlerini göz önünde bulundurduk. Çocuklarımızın eğlenmelerini sağlamakiçin yaz döneminde buraya geldik. Burada çok eğlendiklerini düşünüyoruz. Herkeseteşekkür ediyoruz” diyerek etkinliklerin devam edeceğini bildirdi.

0yr9dlaegq3u61fz5tsI8jht.jpg

nxz1qspbruqmu0ikwleojgdo.jpg

ao5Isehutxtoyace9fqwkjld.jpg

iamtqw7ybyxchdprhzn6jclv.jpg

zt0q5unvsyqspolgvcyrfctw.jpg

oIbahlgteqsxjucxmvp0dzfr.jpg

2vtonvsqspdye6kpzw4rbrux.jpg

kuenfqrjzpbymIaflsieobwq.jpg

lgvftkm5mf3xiwo28hdbqcwv.jpg

fq3jwgwcmh6rcu5rde1oaytb.jpg

wrvjkvekpo8ac2l6af0ctqjo.jpg

d0vl1aysbswzgijxobjdtcez.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.