Esenyurtlu Kadınlardan Anlamlı Etkinlik

Esenyurtlu Kadınlardan Anlamlı Etkinlik

Esenyurtlu kadınlar, kadına yönelik şiddete karşı farkındalıkoluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, çizdikleri resimlerle şiddete karşıtepkilerini ortaya koydu.

Kadına yönelik şiddeti gündemde tutmak ve farkındalık oluşturmak isteyenEsenyurtlu kadınlar, ilginç bir etkinliğe imza attı. Esenyurt Belediyesi veMavi Kalem Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte bir araya gelen kadınlar,belediyenin Sanat Atölyesi’nde şiddete karşı tepkilerini resme döktü. Kadınlarınher türlü şiddete karşı bilinçlenmesi için düzenlenen programda katılımcılarhem resim yaparak farkındalık oluşturdu hem de yaratıcılıklarını ortaya koyarakbirlikte keyifli vakit geçirdi.

“Her Türlü Şiddete Karşı Durmalıyız”

Projenin genişkitlelere hitap etmesi gerektiğine vurgu yapan Betül Akgün, “Bu çalışmayı çokbeğendim. Kadınların bilinçlendirilmesi için yaygınlaşması gereken bir projeolduğunu düşünüyorum. Çünkü şiddete maruz kalan kadınlar var. Sadece kadınlardeğil aslında. Can dostlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız hem fiziki hem depsikolojik şiddet görüyor. Bu yüzden böyle etkinlikler daha da arttırılmalı.Daha geniş kitlelere hitap etmeli, mahallelere yayılmalı.” dedi. Figen Seferise şöyle konuştu: “Her türlü şiddete karşı durmalıyız. Onu da öncelikle birarada olursak başarabiliriz. Sayın Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt Bey'eçok teşekkür ediyorum. Çok güzel projelerin içinde bulunuyor. Belediyenin sosyalmedya sayfasından görerek bu etkinliğe katılmaya karar verdim. Biz kadınlar hembir arada olduk hem de sosyalleştik.”

lqyrkvgmdwlsxtpniasygq50.jpg

jcadmlxn74qhkug9meaI5ehb.jpg

hbn1x9o3dnv2t8iq7ym0ep5o.jpg

jzm8fgnlikqr3feytk2da6bc.jpg

7tsu0mkrwlhxveudl6y4v98z.jpg

0uaqwgwdr3ozsadyvxeimml8.jpg

wpkqocdsdchesf08x5v1am3r.jpg

qkou7x8ksxglu1gslptwfybb.jpg

qnjmcrokzixjaddybgx5wfuv.jpg

ismzlvwqstk75pmgqprbu2tx.jpg

vrpt4wcmk2desuhbf8yojk9s.jpg

cz3ldmqsppzgbya6dbl8qnwf.jpg

lffu3vnIrpoqukaj05geycvs.jpg

xvmtejbkr90lwp3dxhotcnac.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.