Esenyurtlu Minikler, Can Dostlarımızla Eğlenceli Bir Gün Geçirdi

Esenyurtlu Minikler, Can Dostlarımızla Eğlenceli Bir Gün Geçirdi

Esenyurt Belediyesi, çocuklara hayvan sevgisinikazandırmak amacıyla can dostlarımızın yaşadığı bakımevine gezi düzenledi.Barınakta bulunan birçok hayvanı elleriyle besleyen çocuklar, çalınan müziklereşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi.

Esenyurt Belediyesi, hayvan sevgisinikazandırmak için ilçedeki ilkokullarda eğitim gören çocukları Geçici ModernHayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ağırladı. Servislerleokullarından alınan minik ziyaretçiler; kedi, köpek, keçi, tavuk, kuş ve tavşangibi barınakta bulunan birçok hayvanı elleriyle besledi. Çocuklar, çalınanmüzikler eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi.

 “Cennet Gibi Bir Yere Geldik”

Geziden çok memnun kaldığını belirten Buğlem,“Bugün arkadaşlarımla birlikte cennet gibi bir yere geldik. Hayatımda ilk defabu kadar kedinin ve köpeğin olduğu bir yer gördüm. Arkadaşlarımla beraberparkta oynadık, halay çektik, köpekleri kucağımıza aldık, kedileri sevdik. Çokeğlendik” dedi.

Hayvanları bir arada olmaktan dolayı mutluolduğunu söyleyen Muhammed Taha ise “Köpekleri severken kendimi çok iyihissettim” diye konuştu.

rmuc8s2bpf4cjqfIye15ad0x.jpg

3xw5yo4gn2gzf1xhbmduztvv.jpg

oq284gbr3xcngsdeI065jmtj.jpg

4vz7zmoihqdf6uby0btlk1cw.jpg

hm2567raoysv3cucknqbgrwj.jpg

9lwbq7bapus10pwgenrycot4.jpg

zkcblbwv3ept1fvx4ja8fcul.jpg

ywqgmcerauvdioygozq8atkx.jpg

diuqpbmc58yfegryjpwotvtc.jpg

q4inhv1ds5zbktwlywjpeosm.jpg

chjwk5amfps3rtn4byeyljgb.jpg

3ua8frombtzkwnu2spylIwdy.jpg

dhg7j52x3ycz0awbnpsvm9tq.jpg

zxaj71rc4y3hqv6pvqa5xIwc.jpg

dd85vofyknbzhzjgsl1p9ufp.jpg

5sgejeI4gxnip0xlvqrcdyv8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.