Esenyurtlu Miniklere Sevgi Dolu Karne Hediyesi

Esenyurtlu Miniklere Sevgi Dolu Karne Hediyesi

Esenyurt Belediyesi, Nene Hatun KültürMerkezi’nde eğitim gören çocuklara karne hediyesi olarak barınak gezisidüzenledi. Gün boyu hayvanlarla vakit geçiren minikler gönüllerince eğlendi.

Çocuklara hayvan sevgisi kazandırmak içinçeşitli etkinlikler düzenleyen Esenyurt Belediyesi, Esenyurt Nene Hatun KültürMerkezi’nde eğitim gören çocuklara yönelik bir gezi düzenledi. Düzenlenen karnegezisinde can dostlarıyla buluşan minikler, GeçiciModern Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gün boyunca hayvanlarlavakit geçirerek renkli anlar yaşadı. Kedi, köpek, keçi, ördek, tavuk, kuş vetavşan gibi hayvanlarla temas kuran çocuklar, engelli olan can dostlarıyla dailgilenerek empati duygularını geliştirdi. Alandaki parkta arkadaşlarıyla birlikteoyun oynayan miniklere karne hediyesi olarak belediyenin “Barış ve Sevgi” dergisidağıtıldı. Aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla birlikte hayvanları ziyareteden çocuklar evlerine mutlu döndü.

“ÇocuklarÇok Mutlu Oldu”

Esenyurt’ta yaşamaktan dolayı mutlu olduğunubelirten Gülcan Karabulut, “Başkanımız Sayın Kemal Deniz Bozkurt’a, çocuklarabu etkinliği düzenlediği için çok teşekkür ederiz. Çocuklar çok mutlu oldu vehayvanlarla daha iç içe oldular. Hayvanların da engelli olabileceklerinigördüler, kavradılar. Onların da bir canlı olduğunu ve iyi davranmamızgerektiğini düşündüler” dedi.

“SıkSık Geleceğim”

Nene Hatun Kültür Merkezi’nde eğitim görenCemre, “Burayı çok çok sevdim, çok güzeldi. Bütün hayvanları gördüm, hayvan sahiplenmekistiyorum. Bundan sonra sık sık geleceğim. Hizmetlerden çok memnunum, böyleetkinlikler düzenlediği için ve bize yardımcı olduğu için Belediye BaşkanımızSayın Kemal Deniz Bozkurt’a çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

18tvyseq3er0q2pzlgufzsnw.jpg

gjhlddw0engcsnjta3y2may5.jpg

p31vkt0swedrgqrwz6tjozax.jpg

nkx68zvgew5gwollm3bdqud0.jpg

do1izcy4jlul2pcpjtwdrfgb.jpg

ce1f7ebd89wrdo2klu50qjfy.jpg

qfkc7tqevmkiwauddy5lajmg.jpg

mdz6xtIuzmoe37gasgbdpatk.jpg

zmgb7uhxpfyh6ofvqx98l43j.jpg

os57rx0nlahmvlwpk9unI21q.jpg

6qdqykcpgrvxpyb8I9ajhokm.jpg

mpzhjwh1qocs3akltlrybwdv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.