Esenyurtlu Üçüzlerin Bez ve Mamaları Belediyeden

Esenyurtlu Üçüzlerin Bez ve Mamaları Belediyeden

Yenidoğan Paketi ile ailelerin mutluğunu paylaşan EsenyurtBelediyesi, Derya ve Ali Akkaş çiftinin dünyaya gelen üçüz bebeklerinin 2yıllık bez ve mama masraflarını üstlendi.

Esenyurt’ta yaşayan Derya ve Ali Akkaş çiftinin üçüz bebekleridünyaya geldi. 36 günlük bebekler için Süleymaniye mahalle muhtarı EsenyurtBelediyesi’ni arayarak, bu süreçte aileye destek olmaları için başvurudabulundu. Başvuru üzerine Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sağlık İşleriMüdürlüğü çifti evinde ziyaret ederek hem yenidoğan paketi hediye etti hem de dünyayagelen Atlas, Aras ve Asil bebeklerin 2 yıl boyunca bez ve mama masraflarını üstleneceklerininmüjdesini verdi. Ziyarette ayrıca belediyede görevli sağlık personelleri anneyeemzirme eğitimi vererek, gerekli bilgilendirmelerde bulundu.

“YanımızdaOldular”

Desteklerindendolayı Esenyurt Belediye’ne teşekkür eden anne Derya Akkaş, “Zor bir süreçatlattık. Belirsizlikler için de dünyaya geldiler. Çok zor bir süreçti bizimiçin. Ama şükür daha iyiler. Hem mutluluk, hem endişe, hem korku var. Buşartlar altında bebek dünyaya getirmek maddi manevi olarak tabii ki çok zor. Maddiolarak çok zor süreçten geçeceğimiz için Esenyurt Belediyesi'nin bazı yardımlarıoldu. Teşekkür ederim. Yanımızda olacağını bu süreçte bizi destekleyeceğinibiliyorum. Kemal Deniz Bozkurt'a da özellikle teşekkürlerimi iletiyorum. Eksikolmasın. Onu çok seviyoruz” dedi.

“Başkanımıza Teşekkür Ederiz”

Müdürlerlebirlikte aileyi ziyaret ederek tebrik ettiklerini söyleyen Süleymaniye MahalleMuhtarı Ali Rıza Çınar, “Mahalle sakinlerimizden Ali Akkaş ve Derya Akkaş'ınüçüz bebekleri olduğunu belediyemize bildirdik. Sağlık İşleri ve Sosyal Yardımİşleri müdürümüzle beraber bebeklerimizi ziyaret ettik. Destek olacaklarısözünü aldık. Belediyeler bu günler için var. Böyle zamanlarda belediyedendestek alacağız ki anne baba da rahat etsin. Desteklerinden dolayı KemalBaşkanımıza mahallem adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

1pivrhhxoy8bgkIzsfrcta9s.jpg

aquIdbxbasr4wglpnsytg5mh.jpg

ez93tvpbn5q4xqlolymka6sg.jpg

qbtp0umjwfhstcfa2ml1apiu.jpg

Iyzgbj5dt2uayo8ej1rl3ngv.jpg

fhrm2gxoycwwvcudjv8rlk5a.jpg

uIqlfw2i3vj7ebsnpgxactao.jpg

uIch36xzfoqesdrs5gwjknyq.jpg

xsgepjo7yrqnIbketj1dkhfv.jpg

ecpw8wnyaIb2pcsyhbz59kft.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.