Esenyurtlu Uğurcan Özer, Dünya Kupası’na Giden İlk Madalyayı Kazandı

Esenyurtlu Uğurcan Özer, Dünya Kupası’na Giden İlk Madalyayı Kazandı

EsenyurtBelediyesi’nin desteklediği Milli Paralimpik Triatlet ve MilliYüzücü Uğurcan Özer,Alanya’da düzenlenen Paratriatlon Dünya Kupası yarışında üçüncü olarak ilçeyebüyük gurur yaşattı.

31. AlanyaTriatlon Yarışları Paratriatlon Dünya Kupası tamamlandı. 27 ülkeden 81sporcunun yer aldığı yarışlarda Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği UğurcanÖzer üçüncü olarak Dünya Kupası’na giden ilk madalyayı kazandı. Paralimpikoyunlarında derece yapan sporcular ile rekabet eden Özer; 750 metre yüzme, 20 kilometrebisiklet, 5 kilometre koşu etabını başarıyla tamamlayarak bronz madalyanın sahibioldu. Özer’i elde ettiği başarılardan dolayı tebrik eden Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, “ İlçemize bu gururu yaşattığın için çok teşekkürederiz. Her zaman yanındayız. Başarılarının devamını dilerim” dedi. Özer isekatkılarından dolayı Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Uğurcan Özer bu başarısıyla, 25 Kasım'da Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dhabi’de düzenlenecek olan DünyaŞampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkını da kazandı.

e6vfj7Ion4pzq8p0lewn5gac.jpg

zbcka4drjwf1n78Igbjoyki0.jpg

h7movxoykk8z0cvhpixtcqrj.jpg

9tacbphcibnlhuzz1avk2tg8.jpg

tdhfpyb6eaxv9immvIqnode0.jpg

w5ptdiegmcaIxs19ns076wau.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.