Esenyurtlular Bu Yıl Sanata Doyacak

Esenyurtlular Bu Yıl Sanata Doyacak

Esenyurt Belediyesi'nin kültür sanat atölyelerinde eğitim alankursiyerler için “Yıl Sonu Kapanış” etkinliği düzenlendi. Etkinlikte sahne alanve yeteneklerini sergileyen kursiyerlere mezuniyet sertifikalarını verenBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, kültür sanat alanındaki çalışmaların dahada artacağını vurgulayarak, “Esenyurtlular bu yıl sanata doyacak” dedi.

Kültür sanat alanındaki çalışmalara özel bir önem veren EsenyurtBelediyesi, çeşitli kültür sanat atölyelerinde eğitim alan kursiyerler için ErolOlçok Kültür Merkezi’nde “Yıl Sonu Kapanış Programı” düzenledi. BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt’un da katıldığı etkinlikte, atölyelerden mezun olankursiyerlere sertifikaları da verildi.

Müzik dinletisi, halk oyunları ve tiyatro gibi birçok gösterininyer aldığı etkinliğe Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un yanı sıra KentKonseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çoksayıda vatandaş katıldı.

“BirbirindenGüç Alan Bir Esenyurt Yaratmaya Çalışıyoruz”

Göreve geldiklerinde olumsuz bir tabloyu devraldıklarına vurguyapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “İnşallah bundan sonrabugüne kadar konuştuğumuz sorunların büyük bir bölümünü konuşmayacağız.Bunlardan daha ziyade güzellikleri konuşacağız. Bu sene, lütfen yapacağımızişleri sosyal medya hesaplarından takip edin. Esenyurt’ta, İstanbul veTürkiye’ye örnek olan birçok proje var. Aynı zamanda kültür sanat etkinlikleriaçısından da öyle. Bugün bu çalışmaların bir bölümünü gördünüz. Arkadaşlarımızbüyük bir özveri ve incelikle çalışıyorlar. Hedefimiz şu: Birbirini olduğu gibikabul eden, inancından, kökeninden, tüketim alışkanlıklarından, kıyafetinden vekimliğinden dolayı birbirini ayrıştırmayan, birbirinden korkmayan vebirbirinden güç alan bir Esenyurt yaratmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“Kültür veSanat Alanında Çok Güzel Çalışmalar Olacak”

Önümüzdeki dönemde kültür ve sanat alanında önemli çalışmalarınyapılacağını belirten Başkan Bozkurt, “Bu yıl biraz daha farklı bir yıl olacak. Özellikle Kültür ve Sanatalanında çok güzel çalışmalar olacak. Esenyurtlular bu yıl sanata doyacak.Birçok ilçenin örnek aldığı projeler var. Bu projeleri sizlerle paylaşacağız.Hayatın bütün zorluklarına rağmen, bütün engellerine rağmen Esenyurt’u birliktegüzelleştireceğiz. Birbirimizden destek alacağız, birbirimizin zor günündeyanında olacağız, birbirimizin hüznü ile hüzünlenip neşesi ile neşeleneceğiz vehayatın tadına varacağız. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıcakursiyerlerimize ve öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerinikullandı.

f1eljeauihj9tpqkwfht6zzg.jpg

dbvrmbsyjvkfgeufe63q1y0i.jpg

rjj6cb9mspcf7ro83Iv1wptg.jpg

d7yk3vcqs2gcmrqvxglueau5.jpg

wszpxI9dluko8jsfgrhl6brd.jpg

3nqgm4tcndf5wz0vwpyl7uag.jpg

o7nykressryaucuzjt9dnkmp.jpg

5id8dcjk6fqIk3fgus27zxuw.jpg

6Ism1xchkxpafok9yzzlqv4g.jpg

b3mj6xytlwqgtbhyjmdsshup.jpg

Iwm10ytao57qchsg4rmvzxpl.jpg

pxvu5fr73htI6eqlzmbsgcmz.jpg

om35d20z7erkwfqcftlryvnI.jpg

97wfszfb4zahjpcyosqtladi.jpg

e4dcis7mqlrwtp0bjr32vnzs.jpg

gcfxo9r5zpIshfymtnagd1cs.jpg

fvno308zobjcuauj9pg2lh6d.jpg

ixI0hbsqclge3y68dbdavtsl.jpg

xyox7mdIm9nehkraqyi52dk3.jpg

gtcjyv5bwlgp6Idl4nunhhoz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.