Esenyurtlular Güne Spor İle Başlıyor

Esenyurtlular Güne Spor İle Başlıyor

*Açık havadahem spor hem müzik!

EsenyurtBelediyesi, pandemiden sonra vatandaşları açık havada sabah sporu ile buluşturuyor.Temiz havada spor yapmak için bir araya gelen Esenyurtlular, hem stres atıyorhem de güne daha sağlıklı başlıyor.

Spor alanındaki çalışmalarına ara vermeden devam eden EsenyurtBelediyesi, pandemiden sonra Gürbüz Süleymaoğlu Spor Merkezi'nde Esenyurtlularısabahın erken saatlerinden itibaren spor ile buluşturuyor. Temiz ve açık havadamüzik eşliğinde yapılan egzersizler sayesinde vatandaşlar güne daha zinde vesağlıklı başlıyor. Yetişkinlere yönelik, haftanın iki günü verilen egzersizeğitimlerinde yoga, pilates ve sabah sporu yapılıyor. Açık havada, sabah sporuegzersizleri Gürbüz Süleymanoğlu Spor Merkezi, Yunus Balta Kültür Merkezi,Recep Tayyip Erdoğan ve Şehitler Parkı’nda yaz boyu devam edecek.

“BÜTÜN ESENYURTHALKINI SABAH SPORUNA DAVET EDİYORUZ”

Sabah sporunun faydalarını sıralayan Esenyurt Belediyesi FitnessEğitmeni Rabia Keskinoğlu şöyle konuştu: “Belediyenin kendi bünyesindeki sabahsporları başlamıştır. Sabah sporu yapılan vücutta kan dolaşımı artar, oksijenalımı sağlanır. Fiziksel ve psikolojik olarak güne daha sağlıklı ve zinde başlarız.Esenyurt Belediyesi Gürbüz Süleymanoğlu Spor Merkezi’nde haftalık olarak grupderslerimiz mevcuttur. Bunların içerisinde Pazartesi ve Perşembe günleri birsaatlik yoga, Pazartesi ve Cuma günleri de pilates derslerimiz mevcuttur.  Bunun dışında Salı ve Perşembe günleri desabah sporlarımız olmaktadır. Bütün Esenyurt halkını sabah sporuna davetediyoruz.”

“SPOR,GÜNE ZİNDE BAŞLAMAMIZA SEBEP OLUYOR”

Sporun mutluluk verdiğini belirten Esenyurt Belediyesi YogaEğitmeni Canan Satıcıöz Sivaslı, “Burada üyelerimizle birlikte açık havaetkinlikleri yapıyoruz. Spor güne zinde başlamamıza sebep oluyor, mutlulukveriyor. Gün içindeki hareketsizlik zaten hayatımızda devam ederken sabahaböyle hareketli, dinamik bir şekilde başlamak tüm günü iyi geçirmemizi sağlıyor”dedi.  

“BİRSENEDE 18 KİLO VERDİM”

Belediyenin spor faaliyetlerine katılarak bir senede 18 kiloverdiğini vurgulan Nursel Baygı, “Çok faydasını gördüm. Bir senede 18 kiloverdim. Evde durup zaman geçirmektense burada yeni arkadaşlar edinmek… O kadarfarklı şeyler oldu ki burada! Çok memnunum. Sürekli gelmeyi düşünüyorum. Herkeskesinlikle katılsın” diyerek herkesi spora davet etti.    

“ÇOKHARİKA OLDU”

Açık havada spor yapmanın çok harika olduğunu söyleyen Perihan KaradağAkyıldız ise “Böyle parkta, açık havada spor yapmamız sürpriz oldu, çok harikaoldu. Hiç kaçırmadan bütün seanslarına katılacağım. Biz burada sosyalleşiyoruz,arkadaşlıklar ediniyoruz. Esenyurt Belediyesi’nin böyle spororganizasyonlarının ve salonlarının olması mükemmel bir uygulama.  Maddi olarak da bize faydası oluyor” şeklindekonuştu.

fxehfi2nwoy1nh69eusuwlzd.jpg

1i573xaov0amdl4vuedk6eyh.jpg

nhnlg6jrq3ljfrvuck1ax9ut.jpg

qc12fno89whhj7anotfIqdu3.jpg

6ebkjpiyecvrd5nfl8qtg0kh.jpg

sda81o9gotq3I0uki5xvbj26.jpg

okyjcbwpxpbagdmunwt7l6xc.jpg

ewt1ifc2mzl9jdahupIlaebs.jpg

bbn56zfvptntdlgvpu82I3ks.jpg

n5p4d9bzmv3pfubhoteslctf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.