Esenyurtlular ‘Halil İbrahim’ Sofralarında Buluşuyor

Esenyurtlular ‘Halil İbrahim’ Sofralarında Buluşuyor

Esenyurtlular, Ramazan ayı dolayısıyla her günfarklı bir mahallede kurulan ‘Halil İbrahim’ sofralarında buluşuyor. Birlik veberaberliğin hâkim olduğu bu sofralarda dualar edilerek, oruçlar açılıyor.

 

Esenyurt Belediyesi, binlerce Esenyurtluyu aynısofrada buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla her gün farklı birmahallede kurulan kalabalık iftar sofralarında yüzlerce vatandaş paylaşmanınönemini hissediyor. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programlarda dualaredilerek, oruçlar açılıyor. Birlik ve beraberliğin hâkim olduğu iftarsofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, “Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Allah bizleri kötü günlerdenkorusun. Birliğimiz, beraberliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Güzel günlere hepbirlikte yürüyelim, bayramın bizlere güzellikler getirmesi dileğiyle hepinizisevgiyle selamlıyorum.” dedi.

 

RamazanCoşkusu Sürüyor

 

On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayında birbirindenrenkli etkinlikler düzenleyen Esenyurt Belediyesi, eski belediye bahçesindeRamazan iklimini yaşatmaya devam ediyor. Etkinliklerde çocuklar, kendileri içinhazırlanan gösteriler ve şişme oyun gruplarıyla doyasıya eğlenirken,yetişkinler ise hem el emeği ürünlerinin hem de geleneksel lezzetlerinsergilendiği Ramazan evlerinde keyifli vakit geçiriyor.

suIbjh8qm6dumtbgkg9zktn4.jpg

iqefsrl3dhsuozcmtIxnvz8w.jpg

jtykbnukhvusw1qcgo3yr4pf.jpg

efsoqp2uzy3wzxipmkkhlr9j.jpg

exk6cdremv5mlstcwp081j9o.jpg

nkrdepjbkpqterousghmncah.jpg

6adghyzks7jfmn1p4ebyecti.jpg

qtn1u2fi6abw0pcgeflmsry4.jpg

kht1Ifoxhdbpx0jvajk6uewm.jpg

xglwqjs7r8tffx0yy3veopwk.jpg

ep86Ikhjm9f3p1usndoalvr2.jpg

q3suyvtcbvoIg7pdewd5iu4j.jpg

b6xIy4ehnszp0tqfawpznhi3.jpg

mic21hpzttdnq6y40uj3nxbm.jpg

ockafruitcwyp1x7mushavn0.jpg

1kzcphraejdkgo9jzayliodb.jpg

wxlmc85krjsf2efpbnota47d.jpg

vvtelexlug2Igqhsw40519ta.jpg

0cIfr5whljxlupym1nkndxej.jpg

t2mwdvkku9s7jg5jbgqzh0mf.jpg

egbldvuw2nshhjt0k1aq5cig.jpg

v0eizqposI3yjvu9f8kqunml.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.