Esenyurtlular İftar Sofrasında Buluştu

Esenyurtlular İftar Sofrasında Buluştu

Esenyurt Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda Kurulan İftar Sofrasında Binlerce Esenyurtluyu Buluşturdu. İftar Programında Esenyurtlulara Seslenen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Birlik Ve Beraberlik Mesajını Vurguladı.

Ramazan ayı boyunca ilçenin birçok noktasında iftar programı düzenleyen Esenyurt Belediyesi, bu kez de Kadir Gecesi dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda yüzlerce Esenyurtluyu aynı sofrada bir araya getirdi. Binlerce vatandaşın buluştuğu iftar programında, tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi ile Ramazan’ın huzuru tüm Esenyurtlulara yaşatıldı. Ramazan bereketinin hissedildiği iftar sofrasına; Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Başkan Yardımcıları Ali Susuz, Selçuk Günerhan, Hayrettin Babahan ve Veysel Bal, CHP Esenyurt İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. 

“Esenyurtlu Olmaktan Her Zaman Gurur Duydum”

Hayatın güzelliklerini paylaşmanın çok güzel olduğunu söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt şöyle konuştu: “Kadir Geceniz mübarek olsun. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ne güzel böyle beraberce iftar açmak, birlik ve beraber olmak, sorunlara, zorluklara karşı beraber durmak, hayatın zorluklarını ve güzelliklerini paylaşmak çok güzel. Esenyurtlu olmak ayrıca güzel. Esenyurtlu olmaktan her zaman gurur duydum. Her geçen gün daha da gurur duyuyorum. Allah hiç kimseyi namerde muhtaç etmesin. Hiç kimseyi çoluğuna, çocuğuna boynu bükük göndermesin. Oruçlarımız kabul olsun. İyi ki geldiniz. İyi ki varsınız.” 

Esenyurt Belediyesi, Kadir Gecesi dolayısıyla Serhan Tirit Merkez Camii’nde kılınan teravih namazı sonrasında vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. 

ibwbktsonyelkhcmm0v4yxu5.jpg

raoef98jxv4mnp6a3q1olmxn.jpg

kIu5tislrcfsn8yd96xelhzw.jpg

mgg8lclw6nsjpw5kauziczv2.jpg

i9pIgmpeyfjxl5dtvz3kgjvb.jpg

xlzuspqjw0hmkq7htuxc93l5.jpg

yfrhpdgmwge8l02qbauk7mtr.jpg

snh87pblbIpueaaxi6tdsrk4.jpg

bvgfp9hipxlb2nguI6y4zq1t.jpg

9cyfmpzhtejx1wlmIoescufk.jpg

4ztzkrIa0ufjykcnj5eamvxu.jpg

mkp3qxwan625jtzeyfd4duzp.jpg

rchfxjdacfzd6tb8g0vjyp4u.jpg

jacnvwt0h7o3swbpkm89nqby.jpg

lswz1m8vtwyrx2po4qgo0xfa.jpg

bddogshgywr43urx1pmleh67.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.