Esenyurtlular İlk Yardım Eğitimleriyle Bilinçleniyor

Esenyurtlular İlk Yardım Eğitimleriyle Bilinçleniyor

Esenyurt Belediyesi’nin verdiği Temel İlk Yardım Eğitimi’nde vatandaşlar,herhangi bir kaza veya yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda doğru müdahale yöntemleriniöğrenerek, ilk yardım konusunda bilinçleniyor.

Esenyurt Belediyesi, kaza ya da kriz anlarında yaşamı tehdit edenrisklerin azaltılmasına katkı sağlamak amacıyla vatandaşlara Temel İlk YardımEğitimi veriyor. Belediyenin sağlık personelleri tarafından verilen eğitimlerdevatandaşlar; ilk müdahale, suni teneffüs, yaralanmalarda tampon, doğru duruş,kırıklara müdahale, düşmeye ve boğulmaya yönelik konularda bilgilendiriliyor. Mahallelerdeve sitelerde de verilen eğitimlerin sonunda eğitime katılan vatandaşlarsertifika almaya hak kazanıyor.

“Faydalı BirEğitimdi”

Seminere katılarak bilinçlendiğini söyleyen Sevim Ercan, “Bizimiçin oldukça faydalı bir eğitim oldu. Yaşam içerisinde olabilecek şeylerbunlar. Bildiğimiz çok fazla yanlışlar var. Hep birlikte iyi bir şekildeaydınlandığımızı düşünüyorum. Bir vakayla karşılaştığımda artık çok daha soğukkanlıve bilinçli bir şekilde yaklaşacağımı düşünüyorum.” dedi.

czpurwb5nIts3ehla1okoxnp.jpg

jpdtaheoxk0ug9ybsy4qkbmr.jpg

rohsn4xqpc36fzmvk8aedc9q.jpg

efxt0mrzv1w483pi7nubnoxb.jpg

rgbrulkIdtq5djvynz43hzbt.jpg

lfrc8opil3v02jseykaxfuwt.jpg

2kqx0ubadozgwchv6nlf3ctx.jpg

g18hrmqkw0tonxbelIqt5hd4.jpg

69gbnydtlzfe721okrmsjant.jpg

hI5lce8pihug2nq9kj4scr6s.jpg

9l8dvlesjebz2tarsccooyp7.jpg

aupqerxhxwezbuhy7stlfqjv.jpg

llhsxo0puIgvtoa18jxahykw.jpg

xqtkwpxdhyase9llIr4cd0bz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.