Esenyurtlulara Sağlıklı Yaşam Danışmanlığı

Esenyurtlulara Sağlıklı Yaşam Danışmanlığı

Esenyurtlular, belediyenin verdiği diyetisyen hizmeti sayesinde kilokontrolü yaptırarak, doğru beslenme yöntemlerini öğreniyor.

Esenyurt Belediyesi, vatandaşların beslenme problemlerini ortadankaldırmak amacıyla diyetisyen hizmeti veriyor. Merkeze gelen hastaların diyetprogramı öncesi metabolizma yaşı, yağ, kas, kemik durumu ölçümleri yapılarak sağlıklıyaşam hakkında bilgiler veriliyor. Kilo alamama ve aşırı kilo sorunu olanlara,kan tahlilleri doğrultusunda uzman diyetisyen tarafından diyet programıyapılarak takibi sağlanıyor. Bunların yanı sıra kilo probleminin altındapsikolojik nedenler yatan hastalar, belediye bünyesinde hizmet veren alanındauzman psikologlara ve belediyeye ait spor salonlarına yönlendirilerek sürecindaha sağlıklı bir biçimde ilerlemesine katkı sağlanıyor.

“Olumludönüşler alıyoruz”

Bireye özgü beslenme programları hazırladıklarını söyleyen DiyetisyenDuygu Gizem İnce, “Vatandaşlarımızın boy ve kilo endekslerine bakıyoruz ve herhangi bir kronik hastalıklarının olup olmadığını tespit ederek kan tahliliistiyoruz. Bu sonuçlara göre vatandaşlarımızla diyet listeleri ve sağlıklıbeslenme adı altında görüşmelerimizi yapıyoruz. Kilo alma, kilo verme gibi ihtiyaçlardoğrultusunda aylık olarak takiplerini yapıyoruz” diyerek, vatandaşlardan buhizmetle ilgili olumlu dönüşler aldıklarını belirtti.

Vatandaşlar, haftanın 5 günü mesai saatleri içerisinde verilen diyetisyenhizmetinden faydalanmak için 444 0 411 numaralı telefonu arayarak, randevu alabiliyor.

jcsfzIdtekjplh5rk82vcoun.jpg

dv9e14Iklpqsox0hcmfpcgjx.jpg

ynycroz0uhvas6r8abqkfikq.jpg

gpb4gjdq6oha2rtvvasxku39.jpg

0sbqg2fni7krumlyutm65spx.jpg

ullpmm1wb5ro8ecx9jnacbus.jpg

fkugce3y4omsnzfjqte6avqz.jpg

owfam2kcsbesehla3nuvrmij.jpg

jyewovtak5sih3tonb26zgpk.jpg

6bonaqcahdwedmwzymjovqp2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.