ESNAF BULUŞMALARI BAŞLADI

ESNAF BULUŞMALARI BAŞLADI

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ilçede katılımcı yönetimi artırmak adına esnafları işyerlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini değerlendiriyor.

İşyerini bırakıp belediyeye gelemeyen esnaflar için Kağıthane'de Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin tüm mahalleleri kapsayan bir buluşma programı başlattı.

Esnaf buluşmalarında Başkan Öztekin belirli günlerde farklı mahalleleri ziyaret ederek dükkanlara misafir oluyor. Burada esnafların talep ve önerilerini değerlendiren Başkan Öztekin, mahalleye yapılacak yatırımları vatandaşlarla istişare ediyor.

Çeliktepe Mahallesi ile başlayan esnaf buluşmaları Çağlayan Mahallesi ile devam ederken, buluşma programına AK Parti Kağıthane İİçe Başkanı Serkan Cantürk de katıldı.  Belediye Başkanı Öztekin ve İlçe Başkanı Cantürk birlikte Çağlayan Mahalleli esnafları tek tek gezerek hayırlı işler dileklerinde bulunup talepleri değerlendirdi.

Esnaf buluşmaları Kağıthane'nin 19 mahalllesini kapsayacak şekilde 6 Kasım tarihine kadar devam edecek.


Kaynak: Kağıthane Belediyesi











HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.