ESTAM tanıtım toplantıları devam ediyor

ESTAM tanıtım toplantıları devam ediyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a verilen “Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı” ödülünün de aralarında bulunduğu 5 ayrı yarışmada farklı kategorilerde ödüller kazanan Eyüp Sultan Tarihi Merkez Yönetimi (ESTAM)

Eyüp Sultan Tarihi Merkez Yönetimi, ESTAM, AK Parti Eyüpsultan İlçe teşkilatı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a verilen “Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı” ödülünün de aralarında bulunduğu 5 ayrı yarışmada farklı kategorilerde ödüller kazanan Eyüp Sultan Tarihi Merkez Yönetimi (ESTAM) ile ilgili tanıtım toplantıları devam ediyor.

Tanıtım toplantıları için Eyüpsultan Belediyesi Ensari Konağı Sosyal Tesisleri bahçesine sergi kuruldu ve bir ESTAM sokağı oluşturuldu.

Sergide, projeyi tüm hatlarıyla anlatan görsellerin yanı sıra ESTAM kapsamında hazırlanan Eyüp Sultan'a özgü hediyelik eşyalar, mezar taşlarıyla ilgili yapılan çalışmalar da yer alıyor.

TÜM YÖNLERİYLE ANLATILDI

Tanıtım toplantıları kapsamında Eyüpsultan Belediyesi Meclis üyeleri ve AK Parti Eyüpsultan İlçe teşkilatına bilgilendirme yapıldı.

Toplantılarda ESTAM projesi tüm yönleriyle anlatıldı, hazırlık çalışmaları, tarihi alanda yapılacak yenilikler, meydan ve çevresinde yapılacak düzenlemeler ile ilgili kısa filmler gösterildi.

Toplantıda ayrıca sergi gezdirilerek detaylar hakkında bilgi verildi.


Kaynak: istanbulses/ Eyüp


















































HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.