EV KİRASINI ÖDEYEMEDİ, SAHİLDE ÇADIR KURDU

EV KİRASINI ÖDEYEMEDİ, SAHİLDE ÇADIR KURDU

Samsun’da koronavirüs salgını nedeniyle işini kaybeden iki çocuk babası Ekrem Aydın, kirasını ödeyemediği için evden atılınca Atakum sahiline çadır kurdu

Samsun’da koronavirüs salgını nedeniyle işini kaybeden iki çocuk babası Ekrem Aydın, kirasını ödeyemediği için evden atılınca Atakum sahiline çadır kurdu ve “Gidecek bir yerim ve cebimde param olmadığı için buradayım” dedi.

Aydın şunları söyledi:

“Ben burada provokasyon yapmıyorum. Gidecek bir yerim ve cebimde param olmadığı için buradayım. Yardım alamadığım için buradayım. Şimdi polisler gelir dışarıdasın diye bana ceza da yazacaklar, biliyorum. Ama gidecek yerim yok. Olmayınca o cezayı nereden ödeyeceğim. Param olsa taksiyle dağa çıkardım. Orada kamp kurardım, kimsenin görmeyeceği bir yerde kurardım. Maalesef burada kurmak zorundayım. Erzağımı da aldım. Onu da ihtiyaç sahipleri gelip alabilir. Ben burada pirinçle, yağ ile bir şey yapamam. Orada bir evin ihtiyacını görecek bütün her şey var. Mağduruz, her şey toz pembe değil.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.