Evde Sağlık Hizmetleri Aralıksız Olarak Devam Ediyor

Evde Sağlık Hizmetleri Aralıksız Olarak Devam Ediyor

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastanelere gitmeye elverişli olmayanhastalar için sürdürdüğü ücretsiz 'Evde Sağlık' hizmetlerine devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi, 'Evde Sağlık' hizmetleri ile yatağa bağlı,yaşlı ve hasta vatandaşları yalnız bırakmıyor. Destek talebini iletenvatandaşlara aynı gün içinde dönüş yapılarak, sağlık teknikerleri aracılığıylaserum, iğne ve pansuman gibi sağlık hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor.Evlere yapılan ziyaretlerde ayrıca ilaç kullanımı, hijyen kuralları, yeme içmealışkanlıkları gibi çeşitli konularda vatandaşlara bilgiler veriliyor. Yaz kış,7 gün 24 saat boyunca hizmet veren sağlık ekipleri, hastaların şikâyetlerinideğerlendirerek tam teşekküllü sağlık kuruluşlarına yönlendirmeler de yapıyor.

Esenyurt Belediyesi’nin 'Evde Sağlık' hizmetlerinden yararlanmakisteyen vatandaşlar, 444 0 411 numaralı telefonunu arayarak Sağlık İşleriMüdürlüğüne başvuruda bulunup, program dâhilinde hizmet alabiliyor.

d1b23gmnvjtqdxwp5guozvwq.jpg

wzuy9pqbmt7Inb6stohvjal4.jpg

zyclp8do5tlhfba2aggpszwI.jpg

oafrv1wslnezk3xcmqon2fm4.jpg

zrhuvge2xgf9sIkln6bjt8cq.jpg

v3cbs6gz7pIwqseflumti2ok.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.