Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor

Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki yaşlı ve engellivatandaşların evlerini temizliyor.

 

Sosyal belediyecilik alanında çalışmalarını sürdürenEsenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki engelli ve yaşlı vatandaşların evlerinegiderek temizlik hizmeti gerçekleştiriyor. Evleri dip köşe temizleyen belediyeekipleri, vatandaşların talep ve önerilerini de dinliyor. Başvuru taleplerinegöre adresleri belirlenen vatandaşların evlerine giden belediye ekipleri, evtemizliğini yapamayan vatandaşların evlerini pırıl pırıl yapıyor. Yapılantemizlik hizmetlerinden memnun kaldıklarını ifade eden Esenyurtlular belediyeyetkililerine teşekkür etti. Vatandaşların rahat ve konforlu bir alandayaşamaları için seferber olan ekipler, çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

 

“Vatandaşlarımızla Dostluk Bağı Kuruyoruz”

 

Esenyurtlu vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak içinseferber olan yetkililer, “Vatandaşların taleplerine göre onların evlerinegidiyoruz. Hem onları ziyaret etmiş oluyoruz hem de evlerini dip köşetemizliyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın sorunlarını ve önerilerini dinleyerekbelediyemizin diğer hizmetleri hakkında onları bilgilendiriyoruz. Onlar da budurumdan çok memnun, ‘Her zaman gelin sizler bizim evlatlarımız sayılırsınız,’diyorlar. Bu hizmetler dolayısıyla hem dostluk bağı kuruyoruz hem devatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerine getiriyoruz” açıklamasında bulundu.

mejtt72aqjsrnrc1he0kq3op.jpg

ku6np2lbyn43xfIdruihm8q7.jpg

vv9mnx4bcy7ksgdb8tnpldiw.jpg

hc2xg5dye3Iu18ati0pfw6or.jpg

gIzux3xantke4tmelnd1fslq.jpg

0uek7a5xxolfdtfqggestqbl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.