Evinizi Güzelleştirmek İçin Pratik Dekorasyon Fikirleri

Evinizi Güzelleştirmek İçin Pratik Dekorasyon Fikirleri

Günümüz şartlarında birçok ev hanımı için evimi nasıl güzelleştiririm sorusu son derece önem arz etmektedir. Evimin havasını nasıl değiştiririm gibi birçok soru günümüzde evlerinde vakit geçiren kadınlar için oldukça önem arz etmektedir

Günümüz şartlarında birçok ev hanımı için evimi nasıl güzelleştiririm sorusu son derece önem arz etmektedir. Evimin havasını nasıl değiştiririm gibi birçok soru günümüzde evlerinde vakit geçiren kadınlar için oldukça önem arz etmektedir. Günümüzde evlerin güzelleştirme işlemleri için birçok bütçe gerektiğini düşünür. Fakat minimal ve kendinizin yapabileceği tasarımlar ile evlerinize profesyonel yardım almış gibi güzelleştirebilirsiniz. Evlerinizin salonu oturma odası gibi çok fazla vakit geçirdiğiniz odalarınızı canlı bir hale getirebilir ve odalarınızın her birini güzelleştirebilirsiniz. Sizlere bu yazımızda oldukça fazla alternatif fikirle ince dokunuşlar yapıp evlerinizi en iyi hale getirebileceğiniz birçok konuda fikir ve öneri sunacağız.

a1-view06.jpg

Yukarıda bahsettiğimiz işlemlerin hepsini kendiniz yapmak zorunda da değilsiniz. Bu çalışmalar ile alakalı olarak birçok profesyonel dekoratöre başvurabilir ve birçok alternatif çalışma ve dokunuş ile evlerinizi oldukça kaliteli bir hale getirebilirsiniz. Ev güzelleştirme çalışmaları yaparken uygun bütçelere ev yenileme ve evlerinizi güzelleştirme çalışmalarını gerçekleştirebilirsiniz. Birçok konuda göz kamaştıran dekorasyonlara imza atabilir ve birçok konuda avantaj sahibi olabilirsiniz.

Evlerinizin rutin görüntüsünden bıkmış olabilirsiniz ve sizler için evlerinizi yenileme zamanı gelmiş olabilir. Fakat evlerinizi yenilemek sizlerin gözlerini korkutabilir ama ev yenilemek her zaman yüksek maliyetler ödemenizi gerektirmez. Sizler için hazırlamış olduğumuz örnekler sayesinde evlerinizi minimum fiyatlar ile oldukça güzel bir hale getirebilirsiniz.

  1. Yemek Masanızı Süslemekle Başlayabilirsiniz!

Küçük rötuşlar ile yemek masalarınız güzel bir hale getirebilir ve evlerinizde renkli mumlar, kurdeleler ve canlı çiçeklerle kaliteli tasarımlar oluşturabilirsiniz. Ev yapımı mumlar ile evlerinizi en iyi hale getirebilir ve istediğiniz şekli verebilirsiniz.

  1. Televizyon Koltuğu Evlerin Şıklığına Şıklık Katıyor!

Evlerinizin salonlarında ya da oturma odalarında yer verdiğiniz televizyon koltuklarınız ve baharın en canlı renklerine sahip olduğunuz kumaşlarınız ile kaplamış olduğunuz evlerinizde bahar esintisini hissedebilirsiniz. Profesyonel olarak şık ve canlı duran koltuklar sayesinde evlerinize farklı bir hava kazandırabilirsiniz.

  1. Bank ve Sandalyeler Güzel Etki Bırakır!

Sandalye ve bankların renginin duvar ve duvar aksesuarlarına uygun renklerden seçilmiş olması evlerinizin Aurasını değiştirir ve evlerinize ferahlık kazandırır. Ayrıca yemek takımlarının farklı renklere boyanmış ahşaplardan seçilmesi yine evlerinizin güzelleşmesine olumlu etkiler sunar. Özgün bir görünüm elde etmek için banklar ve sandalyelerin bir arada kullanılmasını sağlayıp, farklılık kazandıran takımları elde edebilirsiniz.

ana-yatak-odasi-2.jpg

  1. Duvar Stickerları

Evlerinizin duvarlarında kullandığınız stickerlar hem evlerin farklı ve renkli görünmesini sağlar, hem de bu süslemeleri ucuz yollardan sağlayıp düşük maliyetle evlerinizi güzelleştirebilirsiniz. Az maliyetler ile aldığınız duvar stickerları evlerinizde çarpıcı duruşuyla farklı yaratan aksesuarlar arasında yer alır.

  1. Işık

Evlerinizin görüntüsünün estetik durmasında büyük bir faktör olan ışıklar evlerin güzel görünmesinde oldukça büyük rol oynuyor. Işıkları yalnızca aydınlatma olarak düşünmek yerine dekor hedefiyle de tercih edebilirsiniz. Günümüzde oldukça popüler olan neon lambaları tercih edebilir ve dekorasyonun önemli bir parçası haline getirerek kullanabilirsiniz. Böylelikle yeni lambalara para ödemek zorunda kalmadan evlerinizin güzel bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

  1. Fotoğraflar

Ailenizin fertleriyle çektiğiniz fotoğrafların elbette manevi değeri oldukça yüksektir. Sevdiklerinizle ölümsüzleştirdiğiniz bu resimlerin çerçevelenmesini sağlayıp duvara asabilir ve dekor simgesi olarak kullanabilirsiniz. Kendinize ait fotoğrafların duvarlarda durmasından hoşlanmıyorsanız, sanatsal fotoğraflara yer verebilirsiniz. Farklı tabloları evlerinizin duvarlarında değerlendirip, oldukça farklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

  1. Duvarlara Sanatsal Resimler Çizmek

Evlerinizin salonlarının ve koridorlarının duvarlarına resimler çizmek son dönemlerin en Trend seçeneklerinden biri haline geldi. Eşyaların ve diğer materyallerin renklerine uyumlu olan duvar resimleri çizerek kendinize oldukça kaliteli bir ortam oluşturabilir ve evlerinizi güzelleştirebilirsiniz.

erkek-mejlis-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.