EXPO’21 HATAY’DA EĞLENCE DOLU HAFTA SONU

EXPO’21 HATAY’DA EĞLENCE DOLU HAFTA SONU

EXPO’21 Hatay, açıldığı günden bugüne her gün birbirinden farklı etkinliklerle hem Hatay halkına hem de Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinden gelen ziyaretçilere hizmet etmeye devam ediyor.

EXPO’21 Hatay, açıldığı günden bugüne her gün birbirinden farklı etkinliklerle hem Hatay halkına hem de Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinden gelen ziyaretçilere hizmet etmeye devam ediyor.

Konserlerden resim ve fotoğraf sergilerine, gezi turlarından gastronomi atölyelerine kadar birçok alanda kültürel, eğitsel ve sanatsal faaliyet imkanı sunan EXPO alanları binlerce vatandaşı ağırlıyor. 

İSKENDERUN KADINLAR DAYANIŞMA GRUBU EXPO’DA

EXPO Antakya alanı hafta sonu İskenderun Kadınlar Dayanışma Grubu ve Tur Kafe ekibini misafir etti. 100’e yakın kadının katıldığı gezide ekip, İller Bahçesi’nden Arkeopark’a, Bitki Müzesi’nden Kültür Sanat Sokağı’na kadar tüm alanı gezdi. Gezdikleri her alanda fotoğraf ve video çeken kadınlar bol bol anı biriktirdi. 

Darbuka çalıp şarkılar söyleyen grup, çok eğlendiklerini ve EXPO’ya tekrar, daha kalabalık bir grupla geleceklerini belirtti.

BÜYÜKELÇİ’DEN EXPO ZİYARETİ

Antalya ve Kahramanmaraş EXPO Özel Temsilcisi ve Suudi Arabistan eski Büyükelçisi Erdoğan Kök de EXPO’21 Hatay’ı ziyaret edenler arasındaydı.

EXPO alanlarını gezmek için Hatay’a gelen Kök, Antakya alanında detaylı incelemelerde bulundu. Büyükelçi Kök, EXPO’21 Hatay’ı çok beğendiğini söyledi ve ailesiyle bol bol fotoğraf çekildi. 

GASTRONOMİ AKADEMİSİ’NDE WORKSHOP’LAR BAŞLADI

EXPO’21 Hatay’ın Antakya alanında bulunan Gastronomi Akademisi, ilk workshop’una pizza ve pide yapımı ile başladı. 

Televizyon programlarının tanınan ismi ünlü Şef Dr. Esat Özata’nın önderliğiyle yapılan workshop’ta katılımcılar, Türk mutfağından pide ve İtalyan mutfağından pizza hamurlarının yapımını en ince detayına kadar öğrendi. 

Her katılımcının kendine ait istasyonunda, en taze malzemelerle öğretilen yemekleri yapma olanağı bulduğu Akademi mutfakları, ünlü şeflerle en zor yemeklerin bile kolaylıkla öğrenilebileceği bir mekan haline geldi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ EXPO’21 HATAY’I GEZDİ

Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri EXPO’21 Hatay Gastronomi Akademisi’ni ziyaret etti. 

Üniversitenin Gastronomi Kulübü’nden 30 kişilik öğrenci grubu, gastronomi kenti Hatay’ı ve EXPO’yu gezerek akademinin mutfak etkinliklerine katıldı. Hatay’ın yemeklerini çok sevdiklerini söyleyen öğrenciler, profesyonel ekipmanlarıyla EXPO Gastronomi Akademisi mutfaklarına hayran kaldıklarını ifade etti. 

df6jkyimczwv9gworcbha50l.jpg

o9mnaz6rnqfvxcyipjuolI4g.jpg

jxwbv7xf2ceqlbnn0kk8ymoh.jpg

xahizopnyws26ukdudc5btpz.jpg

drkmb3ox8z4cnaebfakrIwh6.jpg

lu3ahjkrodInefyhsdmy2wtf.jpg

1rgoxeydukrzicyes9favjhn.jpg

sd9ts7eol2oc1ditwuul5jag.jpg

rpkxltw09v2zandtskumyehj.jpg

sejlgthznvb0k4etxpy2kd8o.jpg

wkmur016ywdmuxboxejhgza5.jpg

9rdasm6gdoixpyvmnby4b7vh.jpg

4zqn70wcb2r6dvjlooil8fah.jpg

spqou6er2a4egxIlklc8pu5g.jpg

cp6dmjsgtzk1Iilat0fqh9mj.jpg

audjmcrpzlsh6tykwztkvi7o.jpg

v3ybla8djf2mn5unyxzrtj0c.jpg

ze5bxotlfjvnke2dfd0uhiga.jpg

klvr8rypuqfgkoahiczmx3of.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.