EYT’liler Esenyurt Belediyesi’nin İkramlarıyla Isındı

EYT’liler Esenyurt Belediyesi’nin İkramlarıyla Isındı

EYT düzenlemesinin Resmi Gazete'de yayınlanmasınınardından soğuk kış günlerinde emekli olma hayâliyle SGK önünde uzun kuyruklaroluşturan vatandaşlar, Esenyurt Belediyesi’nin dağıttığı sıcak çorba veiçeceklerle ısındı.

Yaklaşık 5 milyon kişiye emeklilik yolunu açacak EYTdüzenlemesinin Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından emekli olmak isteyenvatandaşlar Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.Esenyurt Belediyesi de başvurularının yoğunluğu nedeniyle ilçe SGK önünde günboyu mobil ikram araçlarıyla EYT'lilere yiyecek ve içecek ikramında bulundu.Resmi Gazetede yayınlanan kararla emekli olabilmek için müracaatta bulunanyüzlerce vatandaş, soğuk kış günlerinde belediyenin sıcak çorba, çay ve kahveikramıyla ısındı. Emeklilik hayâli kuran binlerce Esenyurtlu ikramlar içinbelediyeye teşekkür ederken, yetkililer başvurular son bulana kadar bu hizmetindevam edeceğini bildirdi.

yyzocrxgosnmjlkdtrpIqw0e.jpg

wlhmlo3w259ihcx8v0fkfqjv.jpg

c96twva7mm8ozplhvyddkipz.jpg

Ijeogklwnfxccbyzmi9ow83z.jpg

hfopkqa9wwhdx5usyvzza1pb.jpg

q6x31flsyhvjmtgpdIzbnkm0.jpg

naocxsebgrw153ngqdrp90zl.jpg

etfxvf1ujIhrstr03yuzm42e.jpg

neppc1e7ok6vvocsrbIdgziu.jpg

juyzcxp8dlmo51a7fze0y4sg.jpg

024jofhut5Izfqau8rhsqb9c.jpg

l08f1rwgct9giazuk4jnlbhb.jpg

ppigrejtz7lbno2hsgs6amxf.jpg

gmdvwzlw8kraIin2nytodkvz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.