EYÜP MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ KAĞITHANELİ MESLEKTAŞLARI BULUŞTU

EYÜP MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ KAĞITHANELİ MESLEKTAŞLARI BULUŞTU

Eyüp Müteahhitler Derneği Kâğıthaneli Müteahhitler ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kâğıthane Güllüoğlu Tesislerinde yapılan kahvaltı programına Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ev sahipliğinde gerçekleşti.

İnşaat sektörünün sorunların konuşulduğu toplantıda Kâğıthaneli müteahhitlerin de Eyüpsultan’da olduğu gibi bir çatı altında toplanmalarının gerekliliği üzerinde duruldu.

Eyüp Müteahhitler Derneği’nin sektör sorunlarına karşı duyarlı davranışı ve müteahhitleri kamu ve özel kurumlarda temsiliyeti konusunda önemli mesafeler kat edildiği vurgusu yapıldı.

2.jpg

Açılış konuşmasını yapan Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak konuşmasında bürosunun Kâğıthane’de olduğunu belirterek hem Kağıthane’de hem de Eyüpsultan’da iş yaptığını ifade ederek aslında Kağıthaneli bir müteahhit olduğunu, Eyüpsultan’da olduğu gibi Kağıthaneli müteahhitlerin de bir çatı altında toplanmasının önemine değindi.

Tutacak “Öncelikle davetimize icabet edip katıldığınız için teşekkür derim. Bildiğiniz gibi Eyüp Müteahhitler Derneği bir ihtiyaca binaen doğdu. Müteahhitlerin yaşamış oldukları sorunlara kurumsal olarak çözüm bulmak için bir araya gelerek Eyüp Müteahhitler Derneğini kurduk. Aynı zamanda  sosyal olarak yaşadığımız çevrenin sorunlarına duyarlı olarak çözüm konusunda katkı sağlamak Eyüpsultan’da önceliğimiz oldu. Bugün kamu kurumları tarafından muhatap alınıyoruz. Aynı zamanda her geçen gün büyüyoruz. Birliğimiz müteahhit arkadaşlarımızın sorunlarını dile getirdiğimiz bir yapıdır. Sosyal olarak da bir araya geliyoruz. Acılarımızı ve mutlu günlerimizde birbirimize destek oluyoruz.

1.jpg

Eyüpsultan’da Belediye Başkanımız Sayın Denizi Köken’in projelendirdiği ’Saçak Parsel’ olarak adlandırılana 30 bin yapının dönüşümünün büyük çoğunluğunu Eyüp Müteahhitler Derneği Üyeleri yapıyor. Bir araya gelmenin kurumsallaşmanın faydalarını görüyoruz.

Kağıthaneli müteahhitlerinde bir araya gelmesi, yaşamış olduğunuz sorunların çözümüne çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve yönetim kurulum olarak sizlerin de kurumsallaşması için elimizden gelen gayreti göstermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Birlikte güç doğar, tek başımıza bu maliyetlerin altından kalkamayız ama hep beraber hareket edersek sektörümüzde yaşamış olduğumuz sorunlara hep beraber çözüm bulabiliriz. Katıldığınız için tekrar teşekkür ederim ve sözü siz değerli Kâğıthaneli meslektaşlarıma vermek istiyorum”

Toplantıda söz alan Kağıthaneli müteahhitlerde genel olarak bireysel olarak sorunların çözümünde muhatap alınmadıklarını dile getirerek Eyüp Müteahhitler Derneği gibi bir araya gelerek birlik oluşturmanın sorunların çözümünde önemli olduğunu ifade ettiler.

Eyüp Müteahhitler Derneği’nin bir araya gelmesi ile sorunların çözümü konusunda önemli mesafe kat ettiğini dile getirerek Kağıthane’de de bir müteahhit derneğinin kurulmasının faydalarını belirtiler ve Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak’ın içinde olacağı toplantılar düzenlenmesinin altını çizdiler.

Toplantı yakın zamanda tekrar bir araya gelerek dernekleşme sürecini hızlandırma konusunda mutabakat sağlanarak tamamlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.