Eyüp'te spor sezonu hiç bitmiyor

Eyüp'te spor sezonu hiç bitmiyor

Eyüp Belediyesinin gençlere ve çocuklara yönelik düzenlediği Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

Eyüp Belediyesinin gençlere ve çocuklara yönelik düzenlediği Yaz Spor Okulları kayıtları başladı. Eyüplü gençler ve çocuklar, belediyenin hizmeti sayesinde, yaz boyunca ücretsiz olarak çeşitli sportif faaliyetlerde bulunacak, bir yandan spor yaparken, diğer yandan da sosyal çevrelerini genişleterek öz güvenlerini arttıracak

.Eyüp Belediyesi, geleceğin teminatı gençlerin ve çocukların sosyal, zihinsel ve bedensel anlamda gelişmelerine katkı sağlamak, enerjilerini doğru yönde kanalize ederek onları başarıya taşımak amacıyla birçok etkinliğe imza atıyor. Tüm yıl boyunca verilen sportif eğitimlerde gençlere ve çocuklara spor bilincinin, ahlakının, kültürünün, dostluğun ve saygının aşılanması amaçlanıyor. Bu kapsamda Eyüp Belediyesinin, eğitim öğretim sezonu boyunca bilgi evleri, gençlik merkezleri ve Kış Spor Okulları ile devam eden faaliyetleri yaz sezonunun başlamasıyla daha da eğlenceli hale geliyor.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.