Faik Öztrak: “Tüm Gücümüzle Bu Haksızlığın Karşısında Duracağız”

Faik Öztrak: “Tüm Gücümüzle Bu Haksızlığın Karşısında Duracağız”

-“KAFTANCIOĞLU KARARI VİCDAN SAHİBİ KALPLERDE HÜKÜMSÜZDÜR”

-“KAFTANCIOĞLU KARARI VİCDAN SAHİBİ KALPLERDE HÜKÜMSÜZDÜR”

-“HAKKI, HUKUKU TERK ETMEK, ÖZGÜRLÜĞÜ TERK ETMEKTİR”

-“İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ GÖREVİNİN BAŞINDADIR”

-“AYARIYLA OYNADIĞINIZ KANTAR, GÜN GELİR SİZİ DE TARTAR”

- “MİLLETİN GÜR SESİ 21 MAYIS’TA MALTEPE’DE DUYULACAK”

CHP Sözcüsü Öztrak, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki kararın hukuk ve adalet diliyle değil, Sarayın kirli vesayetçi diliyle yazıldığını ifade ederek, “İstanbul İl Başkanımız hakkında verilen hüküm, Sarayın istek ve arzusuna göre verilmiştir. Bu karar; millet adına verilmemiştir. Bu nedenle de, vicdan sahibi tüm kalplerde hükümsüzdür” dedi. Öztrak, Kaftancıoğlu hakkında adalet tesis edilene kadar susmayacaklarını belirterek, “Tüm demokratik direncimiz ve gücümüzle bu haksızlığın karşısında duracağız. Çünkü haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır” diye konuştu.

Saraydakilerin koltuklarından kalkmamak için, her yolu deneyeceğini bildiklerini belirten Öztrak, “Ama ne olursa olsun, biz milletimizin hakkını, hukukunu savunmayı asla bırakmayacağız. Çünkü hakkı ve hukuku terk etmek, özgürlüğü terk etmektir” değerlendirmesinde bulundu. Öztrak, Kaftancıoğlu’nun görevinin başında olduğunu, parti çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

“Zalimin zulmü arttıysa, zevali de yakındır” sözünü hatırlatan Öztrak, “Zevali yaklaşana, şunu hatırlatmak da görevimizdir. Adaletin ayarlarıyla oynadığınız kantar, gün gelir sizi de tartar” ifadelerini kullandı.

CHP’nin Bursa’da 21 Mayıs’ta yapacağı ‘Milletin Sesi’ mitinginin, aynı tarihte İstanbul Maltepe’ye alındığını açıklayan Öztrak, “Bu mitingde, milletimizin haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe karşı gür sesi tüm gücüyle duyulacak” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bugün CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda yapılan olağanüstü MYK toplantısı sonrasında yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.