Fatih'te gıda denetimleri yapılıyor

Fatih'te gıda denetimleri yapılıyor

Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü komisyonuyla ortaklaşa olarak, Fatih’teki gıda üretim ve satış yerleri, fırın ve lokantalara yönelik denetimlerini ramazanda yoğunlaştırdı.

Denetimler belirli periyotlarla düzenli olarak sürdürülmeye devam ediyor. Tarihi ve turistik konumundan dolayı, Fatih’e gelen yerli ve yabancı turistlerin yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, özellikle gıda üretim ve satış yerleri, fırın ve lokantaların yoğun faaliyet göstermesi nedeniyle Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Ruhsat
ve Denetim Müdürlüğüne bağlı komisyonu tarafından, ramazan ayı münasebetiyle başta hijyen olmak üzere, ruhsat kontrolü, üretimden satışa hazır hale gelene kadar gıda üretimleri yoğun şekilde denetime tabi tutuluyor. kurallara ve hijyen şartlarına uygun olmayanlar işyerleri mühürlenerek faaliyetten men ediliyor. Fatih sınırları dâhilinde bulunan işyerlerinin kontrolleri Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile koordineli ve periyodik olarak devam ediyor.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.