Fazlı Kılıç Kimdir

Fazlı Kılıç Kimdir

Fazlı Kılıç biyografisi, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Fazlı Kılıç'ın kentsel dönüşümde neler yaptı. Fazlı Kılıç Hakkaında herşey bu haberimizde

Fazlı Kılıç 1958 senesinde Erzincan’da dünyaya geldi.

İlk ve orta öğretimini Kağıthane’de tamamladıktan sonra Beyoğlu Ticaret Lisesi’ni ve İstanbul İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi’ni bitirdi.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Muhasebe Denetim Uzmanlığı programını tamamladı.

30 yılı aşkın süredir Kağıthane’de siyaset yapan Kılıç, bu süre içerisinde siyasi partilerin bünyesinde mahalle teşkilat yöneticiliğinden il başkan yardımcılığına kadar bir çok kademede görev aldı.

1994-99 arası 8. dönem İl Genel Meclis Üyeliği yaptı ve Grup Başkanlığı’nı üstlendi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi olarak İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediye Başkanı seçildi.

29 Mart 2009 ve 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde AK Parti’den yeniden Kağıthane Belediye Başkanı seçilen Fazlı Kılıç ayrıca Habertürk ve ANDY-AR’ın ülke genelinde yaptığı kamuoyu anket araştırması sonucunda ‘‘Türkiye’de Halka En Yakın Belediye Başkanı’’ unvanını aldı.

Belediye başkanlığı sona eren Fazlı Kılıç 2021 yılında Ziraat Bankası yönetim kurulu  başkanlığına atandı

Fazlı Kılıç evli ve dört çocuk babasıdır.


Fazlı Kılıç biyografi, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kimdir?,  Fazlı Kılıç ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor?,  Fazlı Kılıç'ın kentsel projeleri, Fazlı Kılıç Haber, Fazlı Kılıç Kağıthane, Fazlı Kılıç Nereli, fazlı kılıç kimdir,