Felaketi Dayanışma ve Gece Gündüz Çalışarak Geride Bırakacağız

Felaketi Dayanışma ve Gece Gündüz Çalışarak Geride Bırakacağız

AdanaBüyükşehir Belediyesi, deremden etkilenen, evlerine giremeyen vatandaşlarınyanında. Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, depremzedelere destekolan diğer birimlerle koordineli şekilde çalışarak vatandaşın ihtiyaçlarınıtespit ediyor ve en kısa sürede karşılıyor.

Derman ekiplerikentin birçok noktasında vatandaşlara sıcak yemek desteği sağlamaya devamediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Payhane ve Meryem Kadın Kooperatifi,depremzedelere gıda desteği için üretimi üst seviyeye çıkardı.

Depreminyaşandığı ilk saatlerden itibaren zor durumdaki vatandaşın yanından ayrılmayan,Adana Büyükşehir Belediyesi’nin birimlerini teyakkuza geçiren, arama kurtarmaçalışmalarını yakından takip eden ve çevre illere de destek olan AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hatay’ın Samandağ ilçesineulaştırılmak üzere hazırlanan yardım malzemelerinin gönderilmesine, denizilçesi Karataş’ta bizzat eşlik etti.

Başkan ZeydanKaralar, TÜYAP Fuar Alanı’nda ve diğer toplanma noktalarında kalan depremzedevatandaşları da bir an olsun yalnız bırakmıyor. Vatandaşların ihtiyaç vetaleplerini dinleyen Başkan Zeydan Karalar, “Adana’mızda depremin yaralarınısarabilmek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek için var gücümüzleçalışıyoruz. Bütün olanaklarımızla depremzede hemşehrilerimizin yanındayız veyanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

nezcstgaoxwpqawmkk30yldi.jpg

0jktfvm24uIqzdbh6uyxaicd.jpg

o4n7ry120eotugilaw8sdxpz.jpg

rvnmyI4hgayz1ifa5kbvsscm.jpg

jymszwv97beri23j8nyrozhp.jpg

5uqtdkp3o6fnsd1wcaszalxe.jpg

agc7ndmobvfe0vnash1gryhr.jpg

6bsd9qz8ttjjauhyguecex71.jpg

pzdyaI62tufe0wm9ovm3hlyp.jpg

mganrq2rtfds07vwbvxosdh6.jpg

gmrtpl0o3yhfqdhIkc9a1rzb.jpg

jrveu7bwIl2tyqgiehncpdl5.jpg

aek8qe9jfw1zrtjudngxoqma.jpg

pnIr7zwyh8abz15cfvc6krui.jpg

gxhhnwI92sfpc1aizmqdew86.jpg

e74clqyd1vot2pihyrbjoIpj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.