Fen işleri ekipleri kar demeden çalıştı

Fen işleri ekipleri kar demeden çalıştı

Ocak ayı ile birlikte hem soğuk hava hem yağmur hem de karla mücadele eden Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hız kesmeden devam etti. 
  Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki cadde, sokak ve kaldırımların bakım, onarım ve yenileme faaliyetlerine devam ederken bir yandan da yağışlar nedeniyle meydana gelen olumsuzluklara müdahale etti. Ekipler Altayçeşme, Altıntepe, Başıbüyük, Cevizli, Çınar, Feyzullah, Fındıklı, Gülsuyu, İdealtepe, Küçükyalı, Yalı ve Zümrütevler mahallelerinde hem rutin çalışmalarını gerçekleştirdi hem de karla mücadele çalışmalarını sorunsuz bir şekilde sürdürdü. 
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Altayçeşme Mah. Kışlalı Cad.- Cevizli Mah. Tansel Cad.-Küçükyalı Mah. Eski Bağdat Cad. kaldırım imalatı çalışması, Başıbüyük Mah. Başıbüyük Cad. Başıbüyük Stad çatı onarımı çalışması, Cevizli Mah. Tansel Cad. – İdealtepe Mah. Rıfkı Tongsir Cad. – Feyzullah Mah. Krizantem Sok. yeni İnşaat önü çalışması, Zümrütevler Mah. Cumhur Sok. kilittaşı onarım çalışması, İdealtepe Mah. RıfkıTongsir Cad. kompozit montajı, Gülsuyu Mah. Uçanlar Sok. taş duvar montajı, Fındıklı Mah. Tekin Sok.-Işıltı Sok.-İpek Sok.-Yalı Mah. Turgut Özal Bulvarı-Zümrütevler Mah. Mevlana sok. yağmur suyu mazgal temizliği gibi alanlarda  çalışmalarını tamamladı.
Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mevcut programda yer alan mahalle ve sokaklarda gerçekleştirdiği rutin çalışmalarının dışında, ayrıca Maltepe genelinde karla mücadele çalışması ile tüm mahalle ve sokaklarda yapılan tuzlama çalışmalarını da titizlikle gerçekleştirdi. (03.02.2022) Tarih : 04.02.2022 Photos of news

awa2x5jp6o4s7tifgqemvp1h.jpg

d0ixvnabpjkydahzhkbo1tmg.jpg

wv9scz4hhkx0gI5ndqfcmomn.jpg

1whxvs4Ingf2ee0rjn9dbwus.jpg

4ymx5831utt9aigIebaybfnz.jpg

s70pglw5ehouecfydab3vxkI.jpg

b5vjusjhnqtyapoufxhwkxmb.jpg

uml7vok0fazawcw8j9l3vpht.jpg

rgcux8kaxdzfyeo9tm1ha6rh.jpg

4cpvdqkyzvmf8scgyImoxlrb.jpg

inesdkzfyquwn8hleofbmsdx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.