FESTİVAL’DE NİYAZI KOYUNCU VE SEFO COŞKUSU

FESTİVAL’DE NİYAZI KOYUNCU VE SEFO COŞKUSU

Ataşehir Belediyesi’nin bu yıl yedincisini düzenlediği Kardeş Kültürlerin Festivali tüm coşkusuyla devam ediyor.

Selçuk Balcı ve Melek Mosso konserleri ile başlayan 7. Kardeş Kültürlerin Festivali, 19 Eylül Pazartesi akşamı Mevlana Mahallesi Sitespor Sahası’nda Niyazi Koyuncu ve Sefo’nun konseriyle İstanbullulara müzik ziyafeti yaşatmayı sürdürüyor.

Karadeniz Nağmeleri Ataşehir Semalarında

Niyazi Koyuncu ve Sefo en sevilen şarkılarını, alandaki Festival coşkusuna ortak olan müzikseverler için söyledi. Sahneye ilk çıkan Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Niyazi Koyuncu, dillerden düşmeyen şarkı ve türkülerini sevenleriyle birlikte söyleyerek renkli ve coşku dolu bir konsere imza attı.

Tulum ve kemençeleriyle müzisyen arkadaşlarının eşlik ettiği Niyazi Koyuncu’nun konserine İstanbullular büyük ilgi gösterdiler. 

Müzikseverler, ‘Hoşçakal, Dido, Ben Senu Sevduğumu’ gibi şarkılarda hüzünlenirken, Narino’yla, Koçari’yle, Hayde ile coştular. Karadeniz müziğinin en güzel parçaları Ataşehir semalarında yankılanırken, başta Neşet Ertaş türküleri olmak üzere halk müziği parçalarında müzikseverler doyasıya hem eğlendiler hem de müziğe doydular.

Festivale; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP PM üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu Meclis Başkan Vekili Kudret Aslan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Belediye Meclis Üyeleri, Ataşehirli Muhtarlar ve çok sayıda İstanbullu katıldı.

Ataşehirlilere Sahnede Büyük Sürpriz

Niyazı Koyuncu konseri sonrasında sahne sırası Sefo’daydı. Saatler öncesinde konser alanını dolduran müzikseverler, Sefo’nun sahneye çıkmasıyla birlikte, festivalde coşku daha da arttı.

Rap müziğinin parlayan yıldızı Sefo, ‘Bilmem mi', ‘Isabelle', ‘Tutsak', ‘Bonita', ‘Toz Duman’ gibi çok sevilen şarkılarını seslendirdi. Genç hayranları da hep bir ağızdan Sefo’nun şarkılarına eşlik etti. Gecede ayrıca Ataşehirliler için bir sürpriz hazırlandı.

Org çalarak söylediği şarkılarla kısa sürede sosyal medyada fenomen olan 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker Samsun’dan gelerek Sefo’nun konserine katıldı. Sefo, Fevzi’yi sahneye davet ederek birlikte sevilen ‘Isabella’ şarkısını birlikte söylediler.

Sonrasında Ataşehir Belediye Başkanı ile Bakırköy Belediye Başkanı Sefo’ya çiçek ve plaket taktim ettiler.

 

msro0yu7pdb8wuv2txqbjdn9.jpg

n4hcoj73ukfkdiuIsgayaf2s.jpg

tcb7ajxethgdkzscv18nlbpv.jpg

qu4poejx89birrgnatyjxt0k.jpg

56lakqt0tvwgz8y7wlh39acn.jpg

y0hs8thzxbumjxz4e5vciwkr.jpg

dh3huqfno0kjuxvp1x94mcaz.jpg

y1ptrvcbIfhzgw7aj0kqydkf.jpg

yz1odnrvmx6hqsmxjtda8foc.jpg

6wvi9ub2o8og5zrbdmu1tkhz.jpg

xfo6emjf1I3b4qh2ukcnjs7z.jpg

xsymyokhkjafqpd0vrq51lgd.jpg

sxgjwt7vesjz4d3bhcIpyczf.jpg

noufv7b6w9m5gtmahixqa2lk.jpg

haovctsweg3j2iy45vt7da8m.jpg

67qnn9adjscoj4hzwyeqtkof.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.