FİDAN KALPLER VE BAHRİ BEHÇET YILDIZ GÜNDÜZ BAKIMEVLERİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR!

FİDAN KALPLER VE BAHRİ BEHÇET YILDIZ GÜNDÜZ BAKIMEVLERİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR!

Ataşehir Belediyesi’nin Küçükbakkalköy ve Kayışdağı Mahallelerinde bulunan bakımevlerinin 2022-2023 dönemi ön kayıtları 20 Haziran’da başlıyor.

 

Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Fidan Kalpler ve Bahri Behçet Yıldız Gündüz Bakımevleri, tuvalet eğitimini tamamlamış ve kendi kendine beslenme alışkanlığı kazanmış 36-66 aylık çocuklara hizmet veriyor.

 

Çalışan ailelere büyük kolaylık sağlayan gündüz bakımevlerinde, hijyenik bir ortamda deneyimli öğretmenler ve uzman psikologlar görev alıyor. Miniklere okul öncesi sosyal, bilişsel, mental desteklerin yanı sıra drama, tiyatro, dans, İngilizce gibi alanlarda da eğitimler veriliyor.

 

Ataşehirli çocukların arkadaşlık, dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği öğrendiği bakımevlerinde boyama ve resim çalışmaları için tasarlanmış sınıflar da bulunuyor.

 

Kayıt yaptırmak isteyen ebeveynlerin Fidan Kalpler ve Bahri Behçet Yıldız Gündüz Bakımevleri’nden randevu almaları gerekiyor.

 

Kayıt olduktan sonra okul harç ücretleri belediye veznelerinden ve https://ebelediye.atasehir.bel.tr/ ödenebiliyor.

 

Bilgi ve randevu almak için; Bahri Behçet Yıldız Gündüz Bakımevine 0216 570 5000/2890 ve Fidan Kalp Gündüz Bakımevine 0216 576 8007 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

ieut0dzyvf7rg9lhwjrqdn51.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.