FİDAN KALPLER YIL SONU GÖSTERİLERİNİ SUNDU

FİDAN KALPLER YIL SONU GÖSTERİLERİNİ SUNDU

Ataşehir Belediyesi Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi'nin minik öğrencileri Mustafa Saffet Kültür Merk..

Ataşehir Belediyesi Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi'nin minik öğrencileri Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde yıl sonu gösterilerini sundu.

03–06 yaş arası 75 çocuğa okul öncesi eğitim verilen Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi'nden bu yıl 30 öğrenci mezun oldu.

Bir eğitim yılının ardından yeteneklerini sergileyen minik öğrencilerin hazırladıkları dans ve tiyatro gösterileri, aileleri ve davetlilerden büyük beğeni aldı. 

Gösteriyi izleyen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, “Minik öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin büyük emeklerinin olduğu bu gösteriyi heyecanla izledim. Eğitime çok büyük önem veriyoruz. Çocuklarımızın eğitimlerinde eksiklik yaşamaması için elimizden gelen en büyük imkanları sunmaya çalışıyoruz. Çocukların yuvalarda kazandıkları bilgi, birikim ve beceriler yaşamları boyunca önlerine çıkıyor. Ataşehir Belediyesi olarak hizmete sunduğumuz çocuk yuvalarının, gündüz bakım evlerinin sayısını artırmayı planlıyoruz” dedi. 

Kostümleri ve birbirinden eğlenceli dans gösterileriyle ailelerine unutamayacakları anlar yaşatan miniklerin yıl sonu gösterileri, keplerini havaya atmalarıyla sona erdi.


Kaynak: Ataşehir Belediyesi










































HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.