Fırınlar Çölyak Hastaları İçin Isındı

Fırınlar Çölyak Hastaları İçin Isındı

Günlük hayatlarında yeme içme alışkanlığı konusunda zorluk çeken Çölyakhastaları için harekete geçen Esenyurt Belediyesi, ilçede bu hastalığı taşıyanbireylerle birlikte glutensiz beslenme şekline uygun yiyecekler pişirdi.

Hayatlarını glutensiz beslenerek geçirmek zorunda olan Çölyakhastalarını unutmayan Esenyurt Belediyesi, İstanbul Avrupa Yakası Çölyak Derneğiile ortaklaşa bir etkinlik düzenledi. Esenyurt Belediyesi Sürekli EğitimMerkezi’ndeki aşçılık atölyesinde gerçekleşen etkinlikte bu hastalığı taşıyanbireylerle glutensiz beslenmeye uygun simit, açma, makarna ve tatlı gibiyiyecekler yapıldı. Çölyak hastaları hem sosyalleştiği hem de bilinçlendiğietkinlikte glutensiz beslenme alışkanlığının kazandırılmasının zor olduğunu vebu gibi etkinliklerin çok büyük fayda sağladığını belirterek, desteklerindendolayı Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

yt6r7egxjo5qa4tnpol8hpbq.jpg

qli7m9jnbg03hnouzrl5ep4s.jpg

yzqtiwmjaxg8u4ozhfwdkavn.jpg

jfgnk9cwu7pzxay83npdqeIs.jpg

xk3ucxi9zd01uoylsjj4hdqs.jpg

hg3h4i8s5xeyccgzs27kkmfn.jpg

qncjdfixrxcywmkvbsjhf56p.jpg

puh4bkasnncu9m2fg8lej1hw.jpg

jzk17e6al5qbwdscfhryafew.jpg

yko7tamedzjk0qly6Ixxupfz.jpg

zywrd1knsopciljx0fevfaqg.jpg

upbrfkvudsnzrqh8Iwm62lcn.jpg

r7uavngtqcjeslfboudbnmyz.jpg

d4o7clj1elsg5hkvjzs2c3r8.jpg

hk0hcxrgnsdbtj4mat7dozmg.jpg

tllrk0ouv8qyfhxI1arwivns.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.