Fizyoterapistler Unutulmadı

Fizyoterapistler Unutulmadı

8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü’nde ilçe genelindeki fizyoterapistleriunutmayan Esenyurt Belediyesi, sağlık çalışanlarını ziyaret ederek hediyeleriniverdi.

Esenyurt Belediyesi, 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü’ndesağlık emekçilerini unutmadı. İlçe genelindeki sağlık kurumlarında çalışan fizyoterapistleriziyaret eden belediye ekipleri, sağlıkçıların gününü kutladı. Ayrıca her fizyoterapistiçin hazırlanan hediyeleri dağıtan ekipler, sağlık emekçilerinin sorunları vetaleplerini de dinledi.

“İlk DefaBöyle Bir Tebrik Aldık”

İlk defa tebrik için ziyaret edildiklerini söyleyen FizyoterapistDeniz Kurt: “Bu alanda gösterdiğimiz çaba, emek ve özveri ile ilgili ilk defaböyle bir tebrik aldık. Belediyemizin yaptığı bu ince düşünce için teşekkürederiz. Bizler hastalarımızla ilgili durumların kronik hale gelmemesi için hertürlü ilaçsız müdahaleyi yapmaktayız. Bununla ilgili fizyoterapistlerin takdiredilmesi bizim için çok önemliydi. Bu ziyaret bizleri gerçekten çok mutlu etti”dedi.

j8ikryas2utwzqojzgm4vaer.jpg

qvzot3wdujsIge2fu14bnall.jpg

9avqz5csdcy1Iak2zntifwmu.jpg

ma6fvt5bIcdxju9mfker10qn.jpg

qa7dnp8mrgpm0fti2lausxl5.jpg

c0b4khw6dir7nply3xgyanw8.jpg

telfp3xl7kvoagIu29tiumsa.jpg

vfkgme7hi9Ifequ6tayywvrq.jpg

km2arxoupiwfnjrfcdzvuby6.jpg

6n7actywoefzpadfqmxcovsy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.