Fransa’da düzenlenen TJK Koşusu’nu Continuous kazandı

Fransa’da düzenlenen TJK Koşusu’nu Continuous kazandı

Bu yıl yedinci kez Paris’te bulunan Saint-Cloud Hipodromu’nun ev sahipliği yaptığı, Kulübümüz adına düzenlenen G3 Prix Thomas Bryon Jockey Club De Turquie’yi Coolmore Ekürisi’nin sahibi olduğu, Aidan O’Brien’ın antrene ettiği Continuous (Heart’s Cry – Fluff / Galileo) isimli tay, jokeyi Ryan Moore ile kazandı.

Continuous’un galibiyetiyle sonuçlanan 2022 yılı G3 Prix Thomas Byron Jockey Club de Turquie’yi izlemek için tıklayınız.

Çim pistte 1600 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen bu yılki TJK Koşusu’nda 2 yaşlı 6 tay start aldı. Koşunun ikincisi Make Me King (Dark Angel – Miss Infinity / Rock of Gibraltar) olurken, Times Boulevard (Shalaa – See You Always / Siyouni) üçüncü, Behind The Scenes (Saxon Warrior – Doors To Manual / Royal Academy) ise dördüncü oldu. Koşuyu ikinci sırada tamamlayan Syros (Wootton Bassett – Playing Trix / War Front) ise Komiserler Kurulu Kararı ile diskalifiye edildi.

20 Ağustos günü İrlanda-Curragh’da katıldığı 1400 metre çim pistteki koşuyu kazanarak kariyerine başlayan Continuous, G3 koşuyla birlikte ikinci startında da birinciliğe ulaştı.



T.C. Paris Büyükelçisi Ali Onaner (solda) ve
Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı

Soldan sağa; Yüksek Komiserler Kurulu Genel Koordinatörü Murat Birol Kayim - TJK Genel Müdürü Tuncel Aydın - T.C. Paris Büyükelçisi Ali Onaner - Başkanımız Serdal Adalı ve  T.C. Paris Başkonsolosu Serdar Belentepe

Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın ilgilisine kupasını T.C. Paris Büyükelçisi Ali Onaner verdi.



Törende ayrıca, kazanan safkanın jokeyi Ryan L. Moore'a plaketini Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı verirken, Yönetim Kurulu Üyemiz Can N. Güven ise kazanan Continuous isimli safkanın ilgilisine bir plaket takdim etti.

Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi ve Kulübümüz Asli Üyesi Cengizhan Gödek ise atın ilgilisine bir hediye takdim etti.

Törene, T.C. Paris Başkonsolosu Serdar Belentepe, Yüksek Komiserler Kurulu Genel Koordinatörü Murat Birol Kayim, Kulübümüz Genel Sekreteri Ahmet Özbelge, Kulübümüz Genel Saymanı Adil Mert Kaya ve Genel Müdürümüz Tuncel Aydın da katıldı.

7fzdwpmwoqxyepenbfq01zxr.jpg

mkz1tmorybuuligvdlqnejw0.jpg

xolzfxvgabyf34dvtenwrpzi.jpg

yojzmveqts8fgrqkpklhy5wl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.