FUTBOLUN ŞÖHRETLERİ ÜSKÜDAR’DA BULUŞTU

FUTBOLUN ŞÖHRETLERİ ÜSKÜDAR’DA BULUŞTU

 Türkiye’nin efsane milli kalecilerinden Rüştü Reçber, oynadığı döneme damgasını vuran ünlü futbolcular ile spor camiasının sevilen isimleri İbrahim Toraman, Abdullah Ercan, Hami mandıralı, Can Arat, Giray Bulak, Güvenç Kurtar, Cenk İşler, Ender Alkan, Yattara, Şenol Yavaş, Evren Turhan, Orhan Çıkrıkçı, Orhan Kaynak ve Gökhan Dinç amatör kulüpler için sahaya çıktı.. Yaklaşık bir saat süren özel karşılaşmada takımlar “mavi” ve “beyaz” olarak ikiye ayrıldı. Maç boyunca Hami Mandralı, Yattara, İbrahim Toraman ve Rüştü Reçber gibi Türk futbolunun önemli isimleri profesyonel futbol yaşamlarındaki günlerini aratmadılar. 7-5 mavi takımın üstünlüğü ile biten karşılaşmayı tribünlerden izleyen amatör kulüp sporcuları ve seyirciler hayli keyifli anlar yaşadılar.

Başkanımız Hilmi Türkmen’in de katılımıyla malzeme dağıtım töreni düzenlenen "Şöhretler Karması" müsabakasının ardından gerçekleşti.

Müsabaka sonrası konuşan başkanımız, “Bugün burada adeta şampiyonlar Ligi var. Üsküdar’daki yerel amatör kulüplere malzeme dağıtım programı öncesi şöhretler şöyle bir terlerini atsınlar ama maşallah hepsinin formu yerinde. Hepsine teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. Kulüplerimize yardım programında, Türk futboluna karakterleri ve beyefendilikleriyle örnek olmuş, sportif başarılarıyla muazzam bir başarı göstermiş dostlarımızla beraberiz." dedi.

jhmztlrnpzIwukbqf7dhpbyr.jpg

xzjbvou8ymevs6cqksdonrhp.jpg

vidyphtxveocmpIg8azb2gak.jpg

oIcqj7umts2pf9albahl1gfh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.